Pysia z Gdańska czeka na domek - rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Valkiria

Re: Pysia z Gdańska czeka na domek

Post autor: Valkiria »

No na to 100% nie daję, że nie będzie miała. Obserwujemy ją i damy odpowiedź wkrótce. :szczerbaty:
mamajasia30

Post autor: mamajasia30 »

Czy, jeśli się okaże że Pysia nie jest w ciąży, nadaje się do domku z maluchem tak 2-3 m-ce ktory bylby w domku który jest zupelnie świeży w łączeniu świnek? biorąc pod uwagę, że jest raczej płochliwa?

I jak długo trzeba byłoby czekać na upewnienie się, ze Pysia jednak nie będzie miała maluszków?
Valkiria

Pysia bardzo utyła w krótkim czasie, zaokrąglił jej się brzuszek. Wszystko wskazuje na to, że jest w ciąży. Termin porodu przewiduję na koniec stycznia, tak mi się wydaje. Do adopcji będzie prawdopodobnie dopiero w marcu, kiedy odchowa młode.

Jeśli chodzi o charakter, to hmm nie wiem, w kontakcie z moją Sisi, to ona pierwsza ruszyła do ataku, a nie Sisi. Charakter ma dość ekhm... nieprzewidywalny w tej chwili. Będę się starać ją jeszcze socjalizować, ale skoro jest w ciąży, to za bardzo też stresować jej nie można. Bądź tu człowieku mądry.
mamajasia30

Post autor: mamajasia30 »

No to zdrówka życzę przyszłej mamusi a charakter, no cóż kobieta jest w odmiennym stanie to ma fochy :lol: trzeba jej wybaczyć. No cóż nie mamy szczęścia do ciemnych kobitek :)
Kiniuchaaa

Post autor: Kiniuchaaa »

No to czekamy na maleństwa :love: Powodzenia! :fingerscrossed:
anita3103

Post autor: anita3103 »

Jak tam pięknotka? Juź czuć maluchy? :love:
Valkiria

Pysia została w domu a my ferie poza domem spędzamy. W sobotę obadam brzuchol i wszystko opowiem :) :świnka1:
Valkiria

No i sama nie wiem, brzuch duży, ale jak na 60 dniowią ciążę to ja tak żadnych ruchów nie czuję... :idontknow: Poza tym wczoraj chciałam zobaczyć jak reaguje na inne świnki, bez dłuższego zastanawiania się zaatakowała malutką Pixi.Nie wiem, wygląda na to , że Pysio ma słodkie, ale dla innych świnek jest okropna.... :cry:
Awatar użytkownika
EstaToJa
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: EstaToJa »

Cudna jest :love:

Niech znajdzie dobry domek :jupi:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Taka fajna, nietypowa kolorystycznie świnka- i jeszcze wolna? :shock:

Może jakieś fotki nowe? :please:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”