zagli - to fakt, co by nie mówić, Kiwi jest bardzo ładną świnką, szkoda, że teraz taką tłuściutką
Tori - dziękuję za komplementy w imieniu świnek!
Dzisiaj Kiwi mnie terroryzowała odkąd wróciłam z uczelni, cały czas kwiczała o jedzenie, mimo że w klatce już nie było widać maty spod rozsypanych i rozwleczonych smakołyków. Co się okazało? "Bo ja chciałam pomidorka, a pomidorka już nie było. Teraz mam pomidorka, jestem szczęśliwą świnką z pełnym brzuszkiem, idę spać." Królewna rozpieszczona
Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kiwi & Gofer
Kiwi to świnka niebanalnej urody nie dziwię się, że Doliak stracił głowę. Fakt, zdrada Nutki jest małym skandalem obyczajowym.
ta nie ma to jak romans z piękną samiczką albo bigamista
tylko co na to obie panny?
tylko co na to obie panny?
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nutka jest obrażona a na urodziny Doliego przyszła tylko z grzeczności
Kiwi Nutka nie przeszkadza, może być oficjalną żoną Doloresa. Koniec końców ona ma już swojego męża.
A obie panny nie powinny mieć do siebie pretensji, bo tak naprawdę upojne chwile Dolores przeżywa tylko z Goferkiem i Klaudiuszkiem
A obie panny nie powinny mieć do siebie pretensji, bo tak naprawdę upojne chwile Dolores przeżywa tylko z Goferkiem i Klaudiuszkiem
Poza tym nie martwmy się ilością wirtualnych żon, kochanek, kochanków, konkubentów, przyjaciół, sąsiadów, partnerów itd. bo... to świnki morskie