✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
Bosh.... Ja bym Foxia zacałowała i zamiziała po prostu 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Fionka pewnie, że wszyscy są piękni! Ja jestem w każdym bez wyjątku zakochana bez pamięci
Każdy inny i wyjątkowy ale która świnia nie jest piękna i wyjątkowa
Strzyga ja się ledwo panuję albo może Foksiątko i Tasiek mnie przywracają do porządku, bo krzyczą za sobą strasznie jak tylko któregoś zabiorę.
Jutro już wystawa, wyjechać będzie trzeba jakoś po 7, bo między 8 a 9 trzeba być na miejscu (bliżej 8
), więc siedzę i mebluję transporter w sumie już od wczoraj.. nie wiem co im tam wsadzić, bo aż 8h spędzą w nim, dry beda czy sam podkład? Sianko to chyba w reklamówkę wezmę ze sobą i będę im po troszku wkładać żeby nie nabałaganili za bardzo sobie, koniecznie karma ale czy jakieś ziółka? Oni mają zawsze ziółka więc chyba też.. No i gdzieś po drodze im kupię koperek i cykorię chyba, bo w domu mam tylko marchewkę i pomidory obecnie a fajnie by było jakby mieli coś lepszego, bo marchewki to nie będą chcieli w stresie jeść pewnie.
Transporter przy okazji ostatnich zakupów w hipciu kupiłam nowy, większy żeby właśnie był dwuświniowy, o taki

Powiem szczerze, że bałam się, że to jakieś badziewie będzie ale jest fajny, ładnie wykonany i wielkość ma idealną (32x31x48), bo nie jest wielki a mimo to dwie świnie spokojnie się w nim mieszczą i nawet mają gdzie pochodzić. Choć jak go umebluje to pewnie się ciasny zrobi, więc pewnie za pół roku nowy kupie ale sądzę, że z tej samej serii
Strzyga ja się ledwo panuję albo może Foksiątko i Tasiek mnie przywracają do porządku, bo krzyczą za sobą strasznie jak tylko któregoś zabiorę.
Jutro już wystawa, wyjechać będzie trzeba jakoś po 7, bo między 8 a 9 trzeba być na miejscu (bliżej 8
Transporter przy okazji ostatnich zakupów w hipciu kupiłam nowy, większy żeby właśnie był dwuświniowy, o taki

Powiem szczerze, że bałam się, że to jakieś badziewie będzie ale jest fajny, ładnie wykonany i wielkość ma idealną (32x31x48), bo nie jest wielki a mimo to dwie świnie spokojnie się w nim mieszczą i nawet mają gdzie pochodzić. Choć jak go umebluje to pewnie się ciasny zrobi, więc pewnie za pół roku nowy kupie ale sądzę, że z tej samej serii
-
Harvejowa
Ja już nigdy nie wsadzę prosiaków do jednego transportera
Zauważyłam, że po 15 minutach zaczynają się zgrzyty i w taki sposób skłóciłam nieświadomie Mufiego z Harvistkiem.... mieślimy tak wygodnie jechać do domu
Ale trzymam kciuki za bezpieczne podróże 
- Lilith88
- Kontakt:
Wiesz ja bym innych świnek nie wsadziła razem ale oni we dwóch śpią na hamaku i w legowisku, w ogóle zawsze wszędzie są razem, po za tym oni będą na wystawie gdzie na pewno się będą stresować i dobrze żeby mieli kolegę obok. Wczoraj była próba i siedzieli chwilkę w nim zamknięci i tylko obwąchiwali transporter, zero kłótni.
- Lilith88
- Kontakt:
Lata mucha.. Wk!@#$% nas, wyzwaliśmy ją od najgorszych i nagle Darek mówi "Wiewiór zjedz ją!" i w tym momencie Wiewiór wypada spod kanapy na środek pokoju quikając, brzmiało to jak "pika pi", najpierw nasze miny były takie -->
a później -->
także ten teges.. mamy Pikachu 
-
katiusha
-
Assia_B
Moi chłopcy jeżdżą razem i nie ma problemu...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
O której będziesz na wystawie? Ja ok 11. Musimy się znaleźć 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Kontakt:
Dzima ja muszę być koło 8, bo o 9 ma się zacząć wystawa (trwa do 16-17) i wszyscy mają już być na swoich miejscach. Masz mój nr więc jak tylko będziesz to pisz czy dzwoń, jak wolisz
Kreśl Kati kreśl, wszyscy się nie możemy doczekać efektu
Asiu ja myślę, że to kwestia świnek i tego na ile się lubią i dogadują, Tasmanowi i Geronimo zanim się pokłócili wspólne podróże nie przeszkadzały i zdecydowanie nie o to poszło
Za to Tasmana z Czarnym jak razem mieszkali w życiu bym razem w transporter nie wsadziła i Geronimo z Wiewiórkiem też nie, no i nigdy razem w transporterze nie byli a się popsztykali
Tasman z Foxikiem za to mają tak cudowną relację, że wręcz muszą być razem 
Kreśl Kati kreśl, wszyscy się nie możemy doczekać efektu
Asiu ja myślę, że to kwestia świnek i tego na ile się lubią i dogadują, Tasmanowi i Geronimo zanim się pokłócili wspólne podróże nie przeszkadzały i zdecydowanie nie o to poszło
-
Dropsio
Oplułam monitorLilith88 pisze:Lata mucha.. Wk!@#$% nas, wyzwaliśmy ją od najgorszych i nagle Darek mówi "Wiewiór zjedz ją!" i w tym momencie Wiewiór wypada spod kanapy na środek pokoju quikając, brzmiało to jak "pika pi", najpierw nasze miny były takie -->a później -->
także ten teges.. mamy Pikachu