☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Dropsio »

Albo szuka swojej ćmy co to zaginęła w akcji :szczerbaty:

Znałam nazwę gatunkową tej ćmy... Tylko nie pamiętam :szczerbaty: Teraz zamiast uważać na polskim będę siedzieć i myśleć. To wasza wina! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No już nie zrzucaj na nas :P ćwicz podzielność uwagi :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

Tu jestem obecnie:
Radio Koszalin: "Wojska NATO doskonalą się w Wałczu. To międzynarodowe ćwiczenia pod kryptonimem STEADFAST COBALT-15.

Biorą w nich udział żołnierze z Brygady Wsparcia Dowodzenia Wielonarodowego Korpusu Północny Wschód. Ćwiczenia mają sprawdzić działanie w różnych obszarach operacyjnych. Testowany jest system wsparcia dowodzenia na potrzeby Sił Odpowiedzi NATO. Ćwiczenia potrwają do 5 czerwca."

Mam ograniczony dostęp netowy :x Na szczęscie dziś jadę na chatę i dopiero 3.06 tam wracam :levitation:

Ćma jest piękna! Taki mały dron szpiegowski :lol: Nie ja ją wysłałam, a więc inna organizacja szpiegowska Cię Lili nawiedza :szczerbaty:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Jak tam w domu? Co u dziewczyn? Teęskniły?

Czekam na nowe zdjęcia :love:
katiusha

Hasają wesoło i popcornem mnie powitały ( albo wymieniane 3 razy dziennie dostawy trawki i ziółek :lol: )
Tymczasem dokończyłam chłopaków Lili. Lili - wybacz, ale format trochę niestandardowy - 860x420 mm :redface:

Obrazek

Jutro obfocę panienki.Aktualnie łomoczą arbuza :lol:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

O Bożżż, kolejne mega cudo :love:

Cóż trzeba zrobić, żeby zapracować na taki portret prosiałków?
katiusha

Izuś - PW.

Aby nie być gołosłownym, zasmakujcie rozgardiaszu domowego mego i Bizancjum :lol: Staś - wyro rozłożone, laski szaleją po pokoju i arbuzik ( TŻ sobie zakupił, a że wyjada najlepsze, to dużo zostało i laskom dałam. Tylko dwie się przy korytku ostały, zanim zdecydowałam strzelić fotkę :idontknow: Kasia urosła, co?

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Wesoło ma Stasiu w pokoju :lol: A jak koledzy przychodzą to ostrzega przed "minami"? :szczerbaty:
Obraz cudny! Lilith padnie jak zobaczy! :love: :love: A wymiar idealny na długą ścianę sław świnek 8-)
Czy Kasia urosła?! To mało powiedziane! Zaokrągliła się i to porządnie.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Obrazek :shock: Piękności! Warto zamówić taki portret! Na żywo jeszcze lepszy! Moja rodzinka, której pochwalilam się na urodzinach była pod wrażeniem Twojego talentu!
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Lilith88 pisze:O jej Obrazek Pięknie wyszli Obrazek Tylko chyba Foxiątko ma brązowe oczy? Ale widocznie na zdjęciu tak było :D
To powyżej to z mojego wątku :D

Jest boski a wymiar że duży to mi nie przeszkadza ale muszę zacząć się za odpowiednią antyramą rozglądać :D Powiem wam że zakochałam się w moich chłopakach na nowo :lol: Dziękuję Kati :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”