szkoda,ze różowych nie ma-wiec czekam na fiolet-tunel( tez mikrofibra w srodku -teraz u swinek nr 1 ) i kapcioch XL w połaczeniu z zółtym,jak ta jamka
ps: oraz norke normalnej wielkosci tylko bez ociepliny
i hamak trójkatny z ocieplina ,jedna strona: fioletowe sówki a druga mocny żółty(jak w tej jamce)
piekny komplet bedzie
Pastuszku czy dało by radę uszyć dla moich golizn paśniczki . Potrzebujemy dwa lub 3 materiałowe z bawełny :"Biała w kolorowe kropki". Takie jak ma Jolka czyli żeby były dwie dziurki do wyjadania obszyte dookoła + jakieś karabińczyki czy cóś żeby to powiesic. Jak wygląda taki paśniczek cenowo sztuka jedna ?
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
pastuszku Kasieńko norki już do mnie dzisiaj doszły. Jak zwykle są cudne i takie mięciutkie Dziękujemy Ta mikrofibra jest wspaniała. Jak tylko będziesz coś miała z gotowców to ja chętna <3 Moje dzieciaki już w nich siedzą i tak miło sobie chrząkają Coś pięknego !!!