Małe świnkowe osobistości =)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Małe świnkowe osobistości =)

Post autor: silje »

Super wieści- trzymamy dalej mocno! :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
ANYA

Post autor: ANYA »

Brawo Maniu :jupi:
Nadal :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: zeby bylo jeszcze lepiej
pastaciasta

Post autor: pastaciasta »

Nooo Maniucha! :jupi:
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Prawie wszystko inne bez zmian. Jedyną zmianą jest to, że Maniuchna woła o jedzonko :jupi: Wiecie, że ona cały czas siedzi na ferplastowym domku (on przecież wielki nie jest) i z niego nie schodzi nawet na siku? :shock: Miska zajmuje 1/3 półki, duża kula na siano też trochę, nie mówiąc o warzywach. Jak wlezie na półkę moja gruba Busia, to Mania prawie spada. Tak sobie ta kruszyna ulubiła tą półkę i ani śni z niej schodzić. Muszę wrzucać warzywa na górę dla Mani i na dół dla reszty "myszek". Mania kradnie warzywo z kąta, idzie z nim na krawędź półki i oczywiście warzywko jej spada! Muszę siedzieć przy niej i non stop to podnosić. Na razie jest dość wybredna. Je karmę z płatkami owsianymi, lubi cukinię, sianko, czasem uszczknie buraczka i selera naciowego. Ogórek i sałata rzymska to oczywiście rarytas, ale dostanie najwyżej grubego plastra, żeby kupki były ładne. Cykorii nie mogę u mnie znaleźć niestety. Oblazłam prawie wszystkie markety i wszystkie osiedlowe sklepy. Nawet w jednym warzywniaku nie mieli :roll:
Wczoraj wsadziłam chorowitkę w kosz sieczki i zostawiłam na 10 minut, to się położyła i szamała :102:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

U mnie też cykorii nigdzie nie ma. Dziwne. Wyjedli, czy cuś?
Bardzo się cieszę, że Mania ma się lepiej. Oby tak dalej :fingerscrossed: :buzki:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Małe sklepy nie sprowadzają cykorii, bo droga, a jak już to tacki w niebotycznych cenach. W Piotrze i Pawle, jeśli macie gdzie w zasięgu, jest zawsze na wagę - i średnio4-5zł na kilogramie taniej niż gdzie indziej. Mańka zdrowia maluchu :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

O! Mamy Piotra i Pawła - nawet trzy :lol: Nie wiedziałam, że tam mogą mieć. Sprawdzę - dzięki! W moich osiedlowych sklepikach (takie trochę większe) 2x były cykoriady :szczerbaty: Aż się zdziwiłam, bo faktycznie mało kto je kupuje.
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

U mnie cykorię można dostać w Tesco, dużo zdrówka Mania i dobrego apetytu :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Laraine

Post autor: Laraine »

Wcinaj Maniu, na zdrowie :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Miałam małe zaległości na forum i dopiero przeczytałam co to u Was się dzieje :sadness: Maniula nie choruj już więcej :pray: Jedz ładnie to co ci Pańcia przyniesie, rób ładne bobki i tyj :fingerscrossed: :buzki:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”