Gdańskie Morświny x3

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
dominika45

Re: Gdańskie Morświny ♥

Post autor: dominika45 »

Może być i Bryza- taka z morza ale i Bryzunia - ( też biała na morzu..) ;) ;) a jak urośnie będzie dostojna BRYZA!!
Pianko -Baranku - trzymajcie się z- oby tylko zdrówko było a ...Imię.. samo przypłynie - przyleci..
loriain

Post autor: loriain »

Imię wyjdzie w praniu :102: i tak zazwyczaj się do nich nie mówi po imieniu... :lol:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Jestem normalnie dumna z nich! :102: Od kiedy jestem w pokoju ciągle popcornują i nawet przez moment -dam sobie małego palca uciąć (nie więcej :twisted: )- że przez moment widziałam jak Malibu bawi się z Owieczką!

Nie wiem dlaczego ale zupełnie nie lubią przesiadywać w tamtej części klatki:
Obrazek
Teraz to wygląda nieco inaczej, ale chodzi o miejsce. Chyba czują się bezpieczniej w tej setce.. a może to przez koc? :/ Nie wiem. Ale przełożyłam część posłanek do setki i chyba miejsce na legowisko bardzo przypadło do gustu Owieczce :102:
Ale jak zwykle nie da się jej zrobić normalnego zdjęcia, więc to najlepsze co udało się uchwycić:
Obrazek

A tutaj udało mi się zrobić zdjęcie jak sobie sianko ciamkają :love:
Obrazek
loriain

Dopóki miałam klatkę tak jak ty przedłużona o wybieg to moje tez niechętnie wychodziły. Jeżeli już to i tak trzymały się tej części od strony klatki... teraz jest przestrzeń jednolita i nie ma już wybrzydzania, wszędzie ich pełno ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Fajna ta budowla :102: Widzę, że i twoje swintuchy obskubują matę. U mnie Nina to uskuteczna, podgryza a kawałeczki zostawia mi do sprzątania :lol:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Z tą matą są nie do wytrzymania.. myślałam że im to przejdzie ale po 2 latach się poddałam :roll:
Nie zdziwiłabym się jakby sobie wyrobiły jakieś enzymy do trawienia tych gąbek :lol: Czasem znajduję jakieś ślady zbrodni, ale chyba zazwyczaj gdzieś się... ulatniają.. Gonie je, jak tylko widzę ząbki przy podłodze, ale takie stary panny już niczego się nie oduczą :evil:
katiusha

Post autor: katiusha »

Eeeee, nie nadążysz z gonieniem od gryzienia.. I tak zrobią swoje :roll:
loriain

U mnie Mala pare razy sprobowala spore ilosc, ale odpukac jej sie znudzilo. Bo Elmo to robi czysto destrukcyjnie a nie zeby zezrec :lol:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Ostatnio zauważyłam taką śmieszną zależność, że chyba bardzie kolorowe smakują lepiej :lol: To raczej niezbyt dobrze, bo kupiłam 3 tęczowe maty w Leroy Merlin.. :glowawmur:
loriain

Haha trafilas w ich gusta smakowe :laugh: ja to mialam chrapke na zielone, ale droga dedukcji doszlam do wniosku ze to kiepski pomysl :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”