Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Gburko-Furko-Fanaberki

Post autor: Anula »

Co tam u Was słychać? :D
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Ach, co u nas, co u nas :102:
Wszystko dobrze! Świnie coraz głośniejsze i śmielsze. Fanaberia jest tak sprytna i ciekawska, czasem nie mogę się jej nadziwić, że do człowieka raczej wycofana, ale do wszystkiego innego pierwsza :lol: A Gburia to najukochańsza i najsłodsza ciapa na świecie :love: Świetnie się uzupełniają :D
Mam sporo nowych zdjęć i filmików, postaram się wkrótce dodać, ale... no nie ma kiedy no :meeting:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale my poczekamy Obrazek (Ale nie w nieskończoność!!!! :nono: )
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

no właśnie! 1 dzień, to już wystarczająco długo chyba.. :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Chwalić to się możesz, ale my żądamy dowodów... gdzie te sporo zdjęć? :czytac: :photo: :102:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

Phahaha :lol: jesteście kochane! Już wstawiam co mam, już już!

Na początek nowy filmik na kanale: tak sobie pięknie skakałyśmy pomiędzy klatką, a wybiegiem pewnego weekendu.
http://tnij.org/1w9xxkd
Sprytna Fanaberia szybko załapała o co chodzi z tym nowym portalem. Gburii... zajęło to trochę więcej czasu :lol: ale też załapała. Najpierw tylko jak wracać do klatki gdy wyjęłam ją na wybieg, ale później w dwie strony też latała chętnie :D
Szkoda tylko że wybieg zajmuje całą wolną powierzchnię naszego pokoju i skutecznie utrudnia poruszanie się po nim :(

I teraz kilka zdjęć :102: :
Obrazek
Od tego zaczęła zapoznawanie z portalem Gburka. Weszła na stopień i stwierdziła, że to będzie jej nowy tron bo widoczność jest zacna, a i miękko w tyłeczek!

Obrazek
Tutaj Fanaberka była tak wtulona w tą norkę, jak tylko świnka może się wtulić w norkę najbardziej Obrazek ale zdjecie nie oddaje maksymalnej słodkości tego widoku!

Obrazek
Gburka uprawiająca leżing na półce. Cieszy mnie, że są coraz śmielsze i już nie chowają się w najciemniejszym kącie klatki tylko korzystają z urozmaiceń, a na nasz widok nie uciekają tylko wręcz wychodzą z kwikiem! Obrazek

I na koniec ciekawostka: dziewczyny zaczęły korzystać z norki jako norki! Chociaż jej przeznaczenie bardziej poduszkowe nadal bierze górę Obrazek
Obrazek

Uf! No to swój wątek nadrobiłam, teraz czas na Wasze!
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Owieczka-Gburka jest de best :lol: Jak one się tam przepychają na schodkach :lol: I jak się Gdurka denerwuje, że tam Fanaberka pod schodkami przechodzi :lol: A Fanaberka to chyba chciała do domku już wrócić :roll:
Supeeer są :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ale laski :D :love:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Gbura z tym swoim mega zdecydowaniem na rampie jest boska, "oj tak bym chciała zejść ale jak, no jak? zeskoczyć się boję, ale schodzić dołem nie będę bo to dla nieudaczników" :lol:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

Hahaha :lol: dokładnie tak! Ona w ogóle nie bierze pod uwagę możliwości, że można zejść po schodkach na wprost, chociażby Fanaberia jej to przed nosem zaprezentowała Gburia i tak stanie, trochę się po zastanawia, skoczy i dopiero pobiegnie dalej :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”