Oj chciałabym, chciałabym, ale rodzice chybaby mnie udusili. (Może innym razem... )elka_w pisze:kochana twoja paczucha zapakowana jutro idę na pocztę wrzucę jutro tutaj zdjęcia
Chyba że chcesz coś domówić hehehe
p.s została mi jedna panterka
Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Zamierzam zrobić mostek dla prosiów - sposób łacznia mam wydumany, męczy mnie jedynie jakie gałązki są w 100% bezpieczne dla tych futrzaków. Brzoza, wierzba, co jeszcze? mam okolicznie akację, klon, a z drzewek owocowych? mam wiśnię i śliwę, ale już wyczytałam, że się nie nadadzą. Poradźcie A i jeszcze jedno. Czy gałązki mogą być świeżo ścięte z drzewa, czy muszą być wysuszone? Z góry dzięki za pomoc
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
Akacja - nie wiem, nie ryzykowałabym. Wiśnia i śliwa nie. Brzoza, wierzba ok. Polecam jabłoń i gruszę jeszcze. Do gryzienia jak najbardziej świeże, na mostek - chyba wysuszone raczej
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
"Akacja", w rzeczywistości robinia, zwana też grochodrzewem. Jej gałązki i liście NIE nadają się do jedzenia.
Kimero - a klon?
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Kurcze, z suchymi będzie problem, najwyżej jak zeżrą to wymienię ( w między czasie wysuszę, może wtedy mniej smaczne będzie). Ale na temat klonu nadal czekam
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
Takie rzeczy szyje moja kochana mamaAsia909 pisze:Swinka morska
Jak to uszylas? Genialne! Chce takie cos na lato, gdy proski beda biegaly w swoim kojcu. Kto takie szyje?
A o to najnowsze dzieło mojej mamy. Tunel z trzema wejściami dziewczyny go uwielbiają
Podest po którym wchodzą do klatki mama tak zaprojektowała i uszyła ,że też pełni funkcje tunelu . Wszystko po to by nie marnować miejsca.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 13:32 przez Świnka Morska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale super. Tez chce być taka zdolna
Ale cudo ten tunel podesto-tunel zresztą też!!!
Świniaczkom się na pewno nie nudzi
Świniaczkom się na pewno nie nudzi
Wow! Super ! Zastanawiam się z czego jest to zrobione... Wiem, że z polaru, ale co "usztywnia" całą konstrukcję?