Wiem jaki pisk podnoszą moje dwie panny... Nie wyobrażam sobie co musi być u Ciebie, kiedy cała piątka u Ciebie zacznie się wydzieraćANYA pisze:Mam w pokoju 5 diablow wcielonych. Wiesz jaki alarm podnosza jak przyjde bez niczego?

Moderator: pastuszek
Wiem jaki pisk podnoszą moje dwie panny... Nie wyobrażam sobie co musi być u Ciebie, kiedy cała piątka u Ciebie zacznie się wydzieraćANYA pisze:Mam w pokoju 5 diablow wcielonych. Wiesz jaki alarm podnosza jak przyjde bez niczego?
Byleby nie do swojej klatkiLaraine pisze:Ooo, widzę że nie tylko moje prosiaki domagają się wpuszczenia do klatki![]()
Uwielbiam Twoich chłopaków, są świetni
U mnie zazwyczaj nie chca wracac i musze je przekupic zeby wrocily albo wlozyc. Chociaz Diablo jak mu kaze isc do klatki to wraca. Lewis bo mieszka u gory mnie gryzl jak chcialam go wlozyc, ale teraz sie nauczyl, ze jak podkladam rece to ladnie wchodzi bez pyskowaniaLaraine pisze:U mnie tylko jedna świnkoklatka, więc nie mają wyjścia, i chcą wracać do swojej
A to spryciarzANYA pisze:Ryan wraca do klatki za kazdym razem jak przychodze do pokoju i sprawdza miski czy cos dolozylam![]()