One mieszkają w 100? Podoba mi się ten dry bed, kupowałaś przez neta? Ja mam dziewczyny na razie na folii i kocu, ale przymierzam się do zakupu kuwety z pp i wtedy mam w planach żwirek+dry bed ale ciężko jest się wykosztować na raz, więc staram się co miesiąc coś kupić.
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Nowa dyscyplina: synchroniczne jedzenie
a potem rosną dupcie
One mieszkają w 100? Podoba mi się ten dry bed, kupowałaś przez neta? Ja mam dziewczyny na razie na folii i kocu, ale przymierzam się do zakupu kuwety z pp i wtedy mam w planach żwirek+dry bed ale ciężko jest się wykosztować na raz, więc staram się co miesiąc coś kupić.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
Dzimuś tak , dziewczynki mieszkają w 100-tce
dry bedy kupuje przez internet . Dała mi kiedyś namiary boe22 na fajny tani i pewny sklep internetowy
Jak będziesz kiedyś zamawiała to polecam serdecznie. Nie ma nic lepszego od dry bedów 
-
kleymore
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Dry bedy
Moje kluski uwielbiają mieć mięciutko pod tyłeczkiem 
-
ANYA
Anuleczka lepsze od drybedow są podkłady dla psów. Używam ich ponad 2 lata i się nie mechaca, łatwo wymiesc siano, lepiej się pierze bo są lżejsze po namoczeniu i maja jeszcze bardzo ważna zaletę: są 3-4 razy tańsze od drybedow. Tylko nie wiem czy można je kupić w pl
-
anuleczka
Nie wiem czy u nas idzie te podkłady kupić. Ja mam taki zapas drybedów, że pewnie na długo mi starczą. Chociaż powiem szczerze, że mnie zaciekawiłaśANYA pisze:Anuleczka lepsze od drybedow są podkłady dla psów. Używam ich ponad 2 lata i się nie mechaca, łatwo wymiesc siano, lepiej się pierze bo są lżejsze po namoczeniu i maja jeszcze bardzo ważna zaletę: są 3-4 razy tańsze od drybedow. Tylko nie wiem czy można je kupić w pl
a to moja kolekcja drybedów, od wyboru do koloru
jak każda świnka hehekleymore pisze:Dry bedyMoje kluski uwielbiają mieć mięciutko pod tyłeczkiem
leniuchy

-
Zaffiro
A ja jestem strasznie ciekawa tego dry beda
na jakiej zasadzie on działa, ile kosztuje i gdzie go można oczywiście kupić 
-
anuleczka
Majeczko , ja kupuje drybedy w sklepie internetowym. Taki kawałek na moją klatkę kosztuje okolo 40 zł bez przesyłki, a działa na zasadzie maty albo dywanu , który jest suchy mimo tego , że świnka go obsika. Podobnie działa mataMaja1983 pisze:A ja jestem strasznie ciekawa tego dry bedana jakiej zasadzie on działa, ile kosztuje i gdzie go można oczywiście kupić
Czas żeby się Wam pokazać . Oto ja z moimi pupciami

-
Andzia
Anuleczka,masz pokazna kolekcje dry bedow
Ja tez tylko dry bed wole dla moich prosinek,dosc sporo juz wczesniej przetestowalam róznosci
Anula, śliczna z Ciebie babeczka
i pieknie opalona
ps : mozesz mi podac namiary na sklep,w którym sie zaopatrujesz w dry?
Ja tez tylko dry bed wole dla moich prosinek,dosc sporo juz wczesniej przetestowalam róznosci
Anula, śliczna z Ciebie babeczka
ps : mozesz mi podac namiary na sklep,w którym sie zaopatrujesz w dry?
-
Andzia
ANYA pisze:Anuleczka lepsze od drybedow są podkłady dla psów. Używam ich ponad 2 lata i się nie mechaca, łatwo wymiesc siano, lepiej się pierze bo są lżejsze po namoczeniu i maja jeszcze bardzo ważna zaletę: są 3-4 razy tańsze od drybedow. Tylko nie wiem czy można je kupić w pl
te podklady tez przepuszczaja mocz jak dry bed? i nadal sa suche?
-
anuleczka
Kochana już Ci podaję tą stronkę http://allegro.pl/drybed-100x150-vet-dr ... 44473.html