Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Dzima gratuluje! Dropsio kiedys powiedziala ze my swinkomaniacy jestesmy madrzejsi
Teraz bedziesz miala kase na czwarta swinke
Teraz bedziesz miala kase na czwarta swinke
-
Assia_B
Gratuluje pracy!
Fajnie, ze Ci się podoba praca i wynagrodzenie, bo co jak co, ale dlatego wszyscy pracujemy... 
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Gratulacje!
Czy moja wredna ulubienica JUŻ WIE, że za zarobione pieniądze kupuje się ogórki...? Będzie Cię rozliczać
Czy moja wredna ulubienica JUŻ WIE, że za zarobione pieniądze kupuje się ogórki...? Będzie Cię rozliczać
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
Assia_B
Myślę, że to każda świnka wie... Jak mówie Pieszczochowi, ze ide pracować, bo trzeba zarabiać to on patrzy i jakby chciał powiedzieć "idź, idź, smakołyki trzeba kupić!"joaś pisze:Gratulacje!
-
zagli
Oczywiście. Moje świnki żyją filozofią "mama da". Nie ma znaczenia czy jestem przed pensją czy po mega premii - mam dać i koniec kropka. Najdroższe, rzecz jasna!
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
aaa, to dlatego taki się wrzask podniósł jak ogłosiłam ostatnio, że "dzień dobry świnie, jest wolna sobotaaaa" 
Elton i Bernie
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Assia_B
Się świnie przestraszyły, że na coś funduszy im zabrakniejoaś pisze:aaa, to dlatego taki się wrzask podniósł jak ogłosiłam ostatnio, że "dzień dobry świnie, jest wolna sobotaaaa"
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Można powiedzieć, że wstępnie oblewałam w sobotę, jeszcze przed dostaniem pracymartuś pisze:Kiedy idziesz oblewać?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM