Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
o kurczę....w innych klimatach jesteście...u mnie Kosmoloty i Klub Przyjaciół Myszki Miki 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja tam lubię Sex w wielkim mieście
prosto i na temat 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja jeszcze nie widziałam dobrego filmu na podstawie komiksu 

Wiesz co... Mnie się Strażnicy Galaktyki podobali, ale to pewnie dlatego, ze komiksu nie czytałam 

Koni, u mnie też. W dzień, jak dzieci okupują youtuba. Wieczorami to u mnie rządzą Peaky Blinders. Tylko co ja zrobię, jak już obejrzę te cztery odcinki zaległe, co mi zostały? Się zapłaczę do jesieni...
Ja nieodmiennie robię maślane oczka do wszystkich złych, silnych, skrzywionych charakterów w filmach i serialach. Albo do artystów z plecaczkiem i butelką whisky. Ileż ja się przez to napłakałam
A teraz w realu mam złego, niedobrego wikinga, którego po pięciu latach razem potrafię urobić w piętnaście minut. Chyba, ze chodzi o kolejne zwierze. Wtedy pół roku trzeba za nim chodzić 
Ja nieodmiennie robię maślane oczka do wszystkich złych, silnych, skrzywionych charakterów w filmach i serialach. Albo do artystów z plecaczkiem i butelką whisky. Ileż ja się przez to napłakałam

Wikinga powiadasz? Ciekawy zawód!
Ja w filmach uwielbiam szare postaci
Takie nie to dobra, ni złe... Takie są najfajniejsze 

Ja w filmach uwielbiam szare postaci

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Gwałci, rabuje i zabija? 

Nie
Wrócił w zeszłym miesiącu z urodzin kumpla, zrobiony jak 150, ledwo trzymając się na nogach i twierdzi, że się do nich jacyś Szwedzi przysiedli i go mianowali Wikingiem, więc on teraz będzie rba.. barba, rarbar... że... /tu mu się oczy zamykają i zaczyna potężnie chrapać/
Do końca życia będę się z niego nabijać

Wrócił w zeszłym miesiącu z urodzin kumpla, zrobiony jak 150, ledwo trzymając się na nogach i twierdzi, że się do nich jacyś Szwedzi przysiedli i go mianowali Wikingiem, więc on teraz będzie rba.. barba, rarbar... że... /tu mu się oczy zamykają i zaczyna potężnie chrapać/

Do końca życia będę się z niego nabijać

Barbarą czy rabarbarem?Pani Strzyga pisze:więc on teraz będzie rba.. barba, rarbar...