✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Arya90

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: Arya90 »

To ja jednak nie pasuję do ekipy- ja lubię wyjścia ze znajomymi, może nie jakieś imprezy, bo nigdy nie lubiłam, ale wyjścia owszem, wypady z Tż, codziennie muszę z domu gdzieś wyjść, wyjazdy lubię. No nie lubię ciągle w domu siedzieć :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja lubię bardzo wyjazdy w dalekie krainy....tak żeby z domu na imprezę to już nie (ale kiedyś tak). Ale tak do tropików...achh...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Asita - za mną z nożem nie gania, ale się odgraża czasem, że ze szczurów gulasz ugotuje, jak nie przestaną się tłuc po nocach i go budzić :)

Lilith - tak, też jestem rocznik 88. I też siwieje ;) Ale spoko, moja mama w moim wieku miała już całe pasmo siwe, więc i tak wolniej to idzie. :lol:
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Post autor: llenka »

Asita pisze:Zaczynam podejrzewać, że wszystkie jesteście alkoholiczkami... Nic tylko ciągle po flaszki do sklepów biegacie...i to jeszcze zaprzyjaźnionych.... :laugh:
hahahah. Uśmiałam się!
Alkoholiczką nie jestem i mam osobiście awersję do częstrzego i większego spożywania alkoholu.
Marta_K pisze:Im człowiek starszy tym alkohol mniej wchodzi :laugh:
oj racja, racja, ale to u normalnych osób bo niektórzy im starsi tym więcej piją...
Asita pisze:Mam dokładnie tak samo...za parę lat w ogóle z domu nie będę wychodzić a chleb i warzywa będę z tesco internetowego zamawiać :laugh:
a myślałam, że to ze mną jest cuś nie tak :-P
Marta_K pisze:Chyba jest z nami źle
no niestety ehh :>
ANYA pisze:Dziewczyny grzeszycie
hahahah no czasem trzeba ^^
Lilith88 pisze:To wiecie co ja mam pomysł :twisted: Kupmy, wynajmijmy, whatever.. duży dom zamieszkajmy wszystkie razem ze świniakami i będziemy razem pierdzieć w kanapę, ze świnkami na brzuchach oczywiście i nawet piwko będzie z kim wypić
świetny pomysł - dołączam się jeśli mnie przygarniecie ^^
Marta_K pisze: W wolne dni zamiast iść gdzieś i coś porobić to z TŻ-tem preferujemy "leżing na kanapie ze świnią na brzuchu i maraton filmowy"....
my też tak mamy ^^ tylko z lubym, nie z mężem (jeszcze mam nadzieje :>)

stare konserwy - padłam ^^
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Słuchajcie.. dom jasne, że z ogrodem, bo świnki muszą mieć gdzie się paść :D a my dzięki odpowiedniemu zabezpieczeniu będziemy mogły pić spokojnie obok kawkę :D co do wyjazdów, no przecież jaki to problem? świnki mają opiekę na miejscu, więc można jechać w dalekie ciepłe kraje i nawet nie ma problemu z kim zostawić świnki :D W ciepłe kraje to każdy lubi, to przecież co innego ;) aaa i tak w ogóle to ja już mam zarys takiego bardziej mini dworku/zamku z dziedzińcem po środku gdzie właśnie będzie ogród i stoliki do kawy, no i żaden dziki zwierz się nie dostanie do środka i nie zje świń :D
Awatar użytkownika
llenka
Kontakt:

ja nie lubię ciepełka :(
25 stopni to max dla mnie niestety :(
zarys domu zadny :ok:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Dobra to ja też się wpisuję na listę mieszkańców, w końcu same plusy: jak będę chciała wyjść to moje świnie będą miały pełno ciotek wkoło, które się nimi zajmą :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Arya90 pisze:Dobra to ja też się wpisuję na listę mieszkańców, w końcu same plusy: jak będę chciała wyjść to moje świnie będą miały pełno ciotek wkoło, które się nimi zajmą :D
Dokładnie tak :ok:

llenka ja też nie lubię więcej niż 25 stopni ale w mieście jak się siedzi nad morzem i wieje wiaterek od morza to przy 25 stopniach potrafi być zimno ;) ogólnie kocham polskie morze, bo się nad nim wychowałam można by powiedzieć, dziadek prowadził kolonie niedaleko Międzyzdroji i mieliśmy tam dwa pokoje na wyłączność więc się całe lato siedziało :)
Awatar użytkownika
llenka
Kontakt:

super wspomnienia ;)
fakt faktem jak wiaterek zawieje może być chłodno. To jaki z ciepłych krajów wybieramy??? :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Pozostaje nam Nowa Zelandia....tam i trochę tropiku i trochę chłodu...a jaka zieleń soczysta :102: :102: :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”