Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: ANYA »

Inez wlasnie dlatego ja nie odchudzam swinek. Ryan kiedys wazyl prawie 1.7kg ze az stojke ledwo co robil a teraz sam z siebie spadl do 1.34kg :o czesc stracil podczas choroby.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ja już się poddałam z odchudzaniem. Był czas, że jadły dużo siana, nietuczące warzywa dostawały tylko dwa razy dziennie (i to po jednym, dwóch kawałkach a nie całą miskę), karmę dostawały mniej więcej raz na 3 tygodnie. I żadna z dziewczyn nie schudła więc stwierdziłam, że po co mam im odmawiać jedzenia, które kochają skoro waga i tak nie spada ;)
Obrazek
elka_w

Post autor: elka_w »

Oj widzę, że nie mamy już do czynienia z wagą średnią hehehe to waga ciężka jak nic :lol:

Ja chce ziew kota w świńskim kalendarzu 2015 :102:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

ANYA: 1.7kg? Toż to świnka gigant :D Mój Pieszczoch najwięcej ważył 1090, nigdy nie przekroczył tej wagi... Ale fakt, ze gdy był chory to nikł w oczach.. Na szczęście juz w porządku.. Też nie odmawiam moim panom jedzonka :D
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Widzę, że Nalusia "chodzi" w Kubusiowej wadze :szczerbaty: Kuba waży prawie tyle samo ale ładnie robi stójkę, na półkę i hamak wskakuje Elma pogoni jak trzeba to się nie odchudzamy. ;) Zresztą po jego utracie wagi podczas choroby każdy dodatkowy gram cieszył.
Pozdrawiamy dziewczynki i przesyłamy mnóstwo :buzki: :buzki:
Aktualizacja WPA
Obrazek
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Ile pięknych zdjęć :D , dziewczyny to już zawodowe modelki 8-) , Fruguś co za ziew :)
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Dzisiaj tylko Frugo w wersji spacerowej :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

:love: Frugo pięknie wygląda w plenerze! A jak się ładnie zgrywa z otoczeniem. :szczerbaty: Piękne widokiObrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Już spacerek...no no no Frugo pierwszy wita wiosnę :szczerbaty: Nie położył się gdzieś spać na słoneczku? Bo Maniek dziś cały dzień przespał na balustradzie tarasu, łapał pierwsze promienie.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Niestety Frugo wychodzi na spacery raz dziennie (w weekend dwa razy) więc korzysta z wyjazdów bardziej aktywnie niż Maniek ;) Zresztą Frugo ma dopiero 1,5 roku więc musi się jeszcze wybiegać :102: A żebyście wiedzieli jak on prosi o wyjście na dwór...Szkoda mi go trzymać w domu no ale mieszkamy w bloku więc sam nie może wychodzić. A tak poza tym to jeśli byśmy mieszkali w domu z ogrodem to też sam by nie wychodził bo to taka sierota, że zaraz skądś by spadł albo dorwał by go jakiś pies...Za to Mruczek szaleje u cioci i chyba w piątek czeka go małe ciach-ciach :twisted:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”