Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: ANYA »

Jak Zyleta sie rozlozyl w garazu to Azula pewnie tez sie wpakuje do niej zamiast do osobnego. Tak naprawde potrzebujesz jeszcze jeden garaz :-)
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Trzy garaże :laugh: teraz potzrbują Twoje dziewczynki.

Tak patzre na te zdjeci na to icvh królestwo i mysle ale maja tam fajnie tyle miejsca, wyczaiłam dzis na olx.pl klatkę 150 za 250zł ale kurcze gdzie ja bym to postawiła? chyba na suficie bo tam tylko nie zagospodarowane :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

nitusiek pisze: wyczaiłam dzis na olx.pl klatkę 150 za 250zł ale kurcze gdzie ja bym to postawiła? chyba na suficie bo tam tylko nie zagospodarowane :think:
Miejsce zawsze się znajdzie choć o tym nie wiesz ;) Jak miałam tylko Szkatułę w 100 to zastanawiałam się czy nie kupić jej większej klatki, ale jak mierzyłam to nie mogłam wcisnąć 120ki, a teraz? Trochę przestawiania i 175 weszło :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Foggy

Post autor: Foggy »

Łołołoł, jaka rezydenszyn! :o Teraz to mają gangsterki wygody w sam raz dla celebryckich pupek :roll:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Nudzi mi się w domu, więc pstrykam fotki:
Z Żylety robi się niesamowity pieszczoch, dobrze że ma swojego prywatnego niewolnika Obrazek
Obrazek

Co za chlew! I jak tu żyć?
Obrazek

Królowa w świetle swego majestatu wygląda dobrze nawet w kupach! Zapamiętaj!Obrazek
Obrazek

Gdzie mi tu z tą migawką? Nie po oczach, nie po oczach...
Obrazek

Obrazek

Wczorajsza kolacja.
Wybierając odmienność ten koperek obraził nas wszystkich! Pamiętaj, że zamiast niego mogła tu być twoja skóra...buhaha ha :twisted:
Obrazek

Obrazek

Mistrz drugiego planu z czymś walczy
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wpadł też Maniek wyjeść z misek chrupki z lucerny, paskud jeden. Z pozdrowieniami dla Frugo ;)
Obrazek

Obrazek

"Zrób to sam i lepiej niż Duzi"- jak z tunelu zrobić kanapę, o którą świnie będą się zabijać.

Czego za mną łazisz Zula!? Prosisz się o lanie
Obrazek

Pitbull :twisted:
Obrazek

Zula wytrwale nie dawała za wygraną choć skomle okropnie :roll:
Obrazek

Obrazek

Samolubna świnia :szczerbaty: nie chce leżeć w tunelu, ale nie chce też do niego wpuścić innych.
Obrazek

Dzisiejsze śniadanko. Szef kuchni poleca: seler z marchewką obtoczone w sianku.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Prawie jak bliźniaczki
Obrazek

Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Andzia

Post autor: Andzia »

ładna, obszerna rezydencja i cudne dziewczyny :love:

babskie królestwo :102:

Dzima, nie gryza ci one tej maty? moje szamały ja potem robiły cuchnace boby :szczerbaty:
teraz maja tylko dry bed
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

mega jest ta willa dla dziewczynek!! Za każdym razem jak serwujesz mi tu zdjęcia ich rezydencji to patrze wręcz z pogardą na moją nijaką klatke :( marzy mi się takie coś dla prośka, wtedy to bym mogła nawet pomyśleć o doświnieniu:) Tylko ogólnie brak miejsca w pokoju to raz a dwa to ciężko jest dorwać te kratki c&c.

JEszcze raz cudo cudo cudo!!! :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

CocoChanell pisze: Za każdym razem jak serwujesz mi tu zdjęcia ich rezydencji to patrze wręcz z pogardą na moją nijaką klatke :(
Miałam tak samo :lol:
Ale spięłam swoje wydatki i oszczędziłam na kratki-moje marzenie :love:
Kupowałam z elką_w ona nadal sprowadza, a z tego co mi wiadomo to nawet ma do sprzedania komplet ;)
e. Andzia, czasami któraś skubnie matę, ale jakoś namiętnie to nie jedzą.
Pyrka
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

no to kiedyś się do niej zgłoszę jak już będę miała do tego warunki odpowiednie:)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze: Wpadł też Maniek wyjeść z misek chrupki z lucerny, paskud jeden. Z pozdrowieniami dla Frugo ;)
Obrazek
Frugo dziękuje za pozdrowienia :D Ciekawe czy jemu też smakowałyby chrupki z lucerny :think: Bo suchej karmy im nie wyjada :szczerbaty:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”