Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Zaffiro
Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.
Czyli w sumie nie wiadomo czy Aishka wróci tak ? hmmm może ona woli tylko towarzystwo człowieka
Niektóre świnki tak maja 
-
anuleczka
Maju ... czas pokaże . 6 tyg szybko zleci... szkoda, że samce trzeba tak długo trzymać osobnoMaja1983 pisze:Czyli w sumie nie wiadomo czy Aishka wróci tak ? hmmm może ona woli tylko towarzystwo człowiekaNiektóre świnki tak maja
-
Zaffiro
No pewnie że szybko zleci
będzie dobrze zobaczysz 
-
Foggy
Przejrzałam wszystkie niewidziane dotąd zdjęcia i sama przyjemność popatrzeć na Twoje zwierzaczki Anuleczko! Jak zwykle. Sullik - stróż butów
A co wstąpiło w Aishkę, to chyba szatanisko jakieś...
A co wstąpiło w Aishkę, to chyba szatanisko jakieś...
-
anuleczka
Lakuś jest już w domu
Teraz tylko niech szybko wraca do zdrowia. Całe szczęście, że ja nie muszę go pielęgnować, bo nie jestem jego opiekunem... Jeszcze nie dawno spałam na ziemi przy Sulliku, pamiętam to dobrze. W najbliższym czasie nie planuje nikogo więcej kastrować
...
Aishka dostała swoje ulubione kapciochy z imieniem, kocyk ulubiony, drybed, swoją ulubioną kuwete, wór siana, zapas jedzenia ... tylko kieszonkowego zapomniałam dać
Aishka dostała swoje ulubione kapciochy z imieniem, kocyk ulubiony, drybed, swoją ulubioną kuwete, wór siana, zapas jedzenia ... tylko kieszonkowego zapomniałam dać
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
anuleczka jak mogłaś
Wysłałaś dziecko na wakacje bez kieszonkowego??
Kibicuję WAm bardzo i mam nadzieje moja ulubiona świnka wróci do stada
Kibicuję WAm bardzo i mam nadzieje moja ulubiona świnka wróci do stada
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dobrze to znam... po oddzieleniu Szkatuły moje mopiki się ożywiły i zrobiły się odważniejsze i.... głośno domagają się uwagi i jedzeniaanuleczka pisze: Dziewczynki noc spędziły przytulone do siebie. Nikt ich nie przeganiał i nie rozdzielał. Zadnych pisków, zero zgrzytów, chyba odpoczęły.
Skoro Aishka jest bardziej proludzka, to może warto mieć ją osobno, a z dziewczynami może zawsze spotykać się na wybiegu, dodatkowo będzie je przecież słyszała (oczywiście jeśli wróci do ciebie, bo może Justyna już jej nie odda
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
... i tu jest pies pogrzebanyDzima pisze: dodatkowo będzie je przecież słyszała (oczywiście jeśli wróci do ciebie, bo może Justyna już jej nie odda)
-
Zaffiro
oby poświęcenie utraty jajeczek Lakusia nie poszło na marne i oby Aishka to doceniła

-
anuleczka

Tak sobie odpoczywamy