Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt
No ja naświetlam, ale też zbyt dużo nie widzę... No i właśnie wydaje mi się, że on szpony już ma, ale nie mam co obcinać. 

A to nie przejmuj się, widocznie taka już uroda niektórych świnek 

No ja wiem, tylko ma wrażenie, że te pazurki mu sprawiają kłopot przy chodzeniu. Chociaż wiem, że tak nie jest
Jak ostatnio mu zbyt krótko przycięłam, to może łącznie z tego, co "wyszło" z pazurka, to moze by się kropelka uzbierała... Drops pisnął, a po chwili zasypiał mi na rękach, po czym zaczął biegać po pokoju i popcorningować. A ja się przeraziłam jak nie wiem! Oczywiście łapka popływała sobie w Octenisepcie, klatkę wyłożyłam podkładami... Lepiej chuchać na zimne...

Jak ostatnio mu zbyt krótko przycięłam, to może łącznie z tego, co "wyszło" z pazurka, to moze by się kropelka uzbierała... Drops pisnął, a po chwili zasypiał mi na rękach, po czym zaczął biegać po pokoju i popcorningować. A ja się przeraziłam jak nie wiem! Oczywiście łapka popływała sobie w Octenisepcie, klatkę wyłożyłam podkładami... Lepiej chuchać na zimne...

Na bank tak nie jest, nie przejmuj sięDropsio pisze:No ja wiem, tylko ma wrażenie, że te pazurki mu sprawiają kłopot przy chodzeniu. Chociaż wiem, że tak nie jest![]()

Przy kazdym obcinaniu pazurkow mam schize ze obetne za krotko i sie krew poleje. Dlatego nie obcinam krotko ale za to czesciej. Wymiziaj Dropsia.
A ja się boję, że Drops się szarpnie i mu łapkę wykręcę
Mały umie już gwizdać na zawołanie
Dziadek czasami wchodzi do pokoju i do Niego gwiżdże, to Drops
odgwizduje
A ja kląskam, to On wtedy też quika
Wczoraj awanturę mi zrobił niemałą... Weszłam do domu, dziadek złapał torbę i poszedł do sklepu. A że kluczy nie było, to nie mogłam iść na dwór po zielonkę. A ten od schodów zaczął się drzeć, i co się ruszyłam, to znowu zaczynał... I tak przez 10 minut, bo po tych 10 minutach mama przyjechała i życie mi uratowała(mogłam iść po żarcie)
Myślałam, że zawriuję
W lodówce jest jeszcze babka i koniczyna, mały później dostanie
Zaczęłam mu dzielić żarcie na trzy porcje, tzn. po południu idę, zbieram, biorę porcję, wrzucam do klatki a resztę do lodówki. No i jakieś 5 minut przed podaniem wyjmuję, żeby się ogrzało no i daję świni. Także Drops dostaje po południu, ok 20.00 i 23.00 

odgwizduje

Wczoraj awanturę mi zrobił niemałą... Weszłam do domu, dziadek złapał torbę i poszedł do sklepu. A że kluczy nie było, to nie mogłam iść na dwór po zielonkę. A ten od schodów zaczął się drzeć, i co się ruszyłam, to znowu zaczynał... I tak przez 10 minut, bo po tych 10 minutach mama przyjechała i życie mi uratowała(mogłam iść po żarcie)

W lodówce jest jeszcze babka i koniczyna, mały później dostanie

- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Dziadek czasami wchodzi do pokoju i do Niego gwiżdże, to Drops
odgwizduje
zawsze podejrzewałam, że Drops ma oprócz pozowania jeszcze jakieś ukryte talenty

odgwizduje
zawsze podejrzewałam, że Drops ma oprócz pozowania jeszcze jakieś ukryte talenty

Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ja tam nie wątpiłam w talenty Dropsa!
ale ma dobrze z Pańcią.. Co on w zimie zrobi, jak go tak teraz rozpuszczasz na zielonym? 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Mały gwizduśawa39 pisze:Mały umie już gwizdać na zawołanieDziadek czasami wchodzi do pokoju i do Niego gwiżdże, to Drops
odgwizduje

Nagraj film jak Dropsio gwiżdże
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Tak myślałam właśnie, żeby nagrać
Jak się uda to wrzucę
Dortezka - też się martwię, co to będzie
Będę musiała umowę z warzywniakiem zawrzeć, że wszelkie niepotrzebne liście rzodkiewki itp lądują u mnie
A tak, to będziemy na jabłkach, ew marchewach, koperku i od czasu do czasu piterusi no i suszkach
A tak poza tematem: 18km od LŚ jest psychiatryk. A w psychiatryku znaleźli niedawno skorpiona
Jadowitego
Weźcie sobie wyobraźcie sytuację: Przychodzi do was wariat i mówi, że widział an korytarzu skorpiona
Niby w cytrynach przyjechał.
Gość na przyrodzie opowiadał, że raz znaleźli w bananach skorpiona w tym warzywniaku, w którym się zaopatruję
Ale to były lata 80 

Dortezka - też się martwię, co to będzie

A tak poza tematem: 18km od LŚ jest psychiatryk. A w psychiatryku znaleźli niedawno skorpiona

Weźcie sobie wyobraźcie sytuację: Przychodzi do was wariat i mówi, że widział an korytarzu skorpiona

Niby w cytrynach przyjechał.
Gość na przyrodzie opowiadał, że raz znaleźli w bananach skorpiona w tym warzywniaku, w którym się zaopatruję