Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gdańskie Morświny ♥
Nie zawsze jest miłość. U mnie baaardzo rzadko śpią koło siebie, ale jak jedną zabieram to dwie pozostałe jej szukają i nawołują 

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
A, to tak na porządku dziennym u nas
Własnie Malibu zasnęła koło Baranka tak słodko i chciałam jej zrobić zdjęcie, ale oczywiście przy odsuwaniu fotela musiała się obudzić 

Rodowód jest potrzebny na wystawy - nie zawsze go dają gdy świnka jedzie do domu niehodowlanego i ma zaznaczenie, ze na kolanka albo wystawowa..
Ww tym rodowodzie że w genach ma tez alpakę.. super
Baranek jest niesamowity.. Więc jednak Baranek?
a ze spaniem to rożnie i u nas ale oczywiście gdy chce zrobić zdjęcie i się poruszę to Minutka od razu na baczność..!!
Ww tym rodowodzie że w genach ma tez alpakę.. super

a ze spaniem to rożnie i u nas ale oczywiście gdy chce zrobić zdjęcie i się poruszę to Minutka od razu na baczność..!!
- Bulletproof
- Kontakt:
W sumie to nie wiem, czasem zdarza mi się Pianka powiedzieć, albo po prostu Mała, jeszcze sobie nie wyrobiliśmy imienia
Ale tak długo szukałam właśnie białej texelki że teraz się napatrzeć nie mogę na nią...

Ale tak długo szukałam właśnie białej texelki że teraz się napatrzeć nie mogę na nią...

No ja też bym taką chciała.. i to byłby w naszym stadku komplet bo Izetka jest czarny tan (tak się nazywa to umaszczenie) Coco jest złota alpaka a Minutka ma dokładnie trzy kolory - biały , złoty, czy jak kto woli rudy i czarny.. do kompletu brakuje całej białej - ale niestety nie ma i nie będzie warunków na czwartą.. Chyba, ze Twoją porwę!! bo jest przecudna
- a może daj Jej Imię: Perypetia bo tyle się naczekałaś i miałaś z Nią dosyć dużo perypetii zanim przyjechała? no może nie z Nią ile co z Hodowcą...

One śpią razem po to żeby nas kusić do robienia zdjęć i potem uciec w ostatnim momencie 

- Bulletproof
- Kontakt:
Perypetia fajne ale za długie- jak większość moich pomysłów, które rodzicielka sukcesywnie odrzuca
Teraz dałam im kolbę i to chyba działa na nich jak popcorn na ludzi- zaczniesz jeść to już nie przestaniesz..

Teraz dałam im kolbę i to chyba działa na nich jak popcorn na ludzi- zaczniesz jeść to już nie przestaniesz..

Pianka też mi się podoba... taka z Niej prawdziwa Pianka - pluszanka do miziania.. Puszek - mleczyk...
- Bulletproof
- Kontakt:
Póki co to taki z niej "puszek-okruszek", ale coś zgaduję że jeszcze trochę i będzie "puszek-wielka buła" sądząc po ilości jedzenia
Chyba zostanie naszym Pianko-Barankiem