Gdańskie Morświny x3

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Gdańskie Morświny ♥

Post autor: loriain »

Nie zawsze jest miłość. U mnie baaardzo rzadko śpią koło siebie, ale jak jedną zabieram to dwie pozostałe jej szukają i nawołują ;)
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

A, to tak na porządku dziennym u nas :lol: Własnie Malibu zasnęła koło Baranka tak słodko i chciałam jej zrobić zdjęcie, ale oczywiście przy odsuwaniu fotela musiała się obudzić :evil:
dominika45

Post autor: dominika45 »

Rodowód jest potrzebny na wystawy - nie zawsze go dają gdy świnka jedzie do domu niehodowlanego i ma zaznaczenie, ze na kolanka albo wystawowa..
Ww tym rodowodzie że w genach ma tez alpakę.. super :102: Baranek jest niesamowity.. Więc jednak Baranek? ;)
a ze spaniem to rożnie i u nas ale oczywiście gdy chce zrobić zdjęcie i się poruszę to Minutka od razu na baczność..!!
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

W sumie to nie wiem, czasem zdarza mi się Pianka powiedzieć, albo po prostu Mała, jeszcze sobie nie wyrobiliśmy imienia :D
Ale tak długo szukałam właśnie białej texelki że teraz się napatrzeć nie mogę na nią... :love:
dominika45

No ja też bym taką chciała.. i to byłby w naszym stadku komplet bo Izetka jest czarny tan (tak się nazywa to umaszczenie) Coco jest złota alpaka a Minutka ma dokładnie trzy kolory - biały , złoty, czy jak kto woli rudy i czarny.. do kompletu brakuje całej białej - ale niestety nie ma i nie będzie warunków na czwartą.. Chyba, ze Twoją porwę!! bo jest przecudna :love: :love: :love: - a może daj Jej Imię: Perypetia bo tyle się naczekałaś i miałaś z Nią dosyć dużo perypetii zanim przyjechała? no może nie z Nią ile co z Hodowcą... ;) ;)
loriain

Post autor: loriain »

One śpią razem po to żeby nas kusić do robienia zdjęć i potem uciec w ostatnim momencie :102:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Perypetia fajne ale za długie- jak większość moich pomysłów, które rodzicielka sukcesywnie odrzuca :lol:
Teraz dałam im kolbę i to chyba działa na nich jak popcorn na ludzi- zaczniesz jeść to już nie przestaniesz.. :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Pianka brzmi fajnie :102:
dominika45

Pianka też mi się podoba... taka z Niej prawdziwa Pianka - pluszanka do miziania.. Puszek - mleczyk...
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Póki co to taki z niej "puszek-okruszek", ale coś zgaduję że jeszcze trochę i będzie "puszek-wielka buła" sądząc po ilości jedzenia :lol: Chyba zostanie naszym Pianko-Barankiem :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”