☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: Lilith88 »

tyle, że nigdzie nie widziałam tych na zielonym spodzie w rozmiarze 150x150 :? a przydałby się taki więc jakby ktoś coś to ja poproszę info :pray: :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Hejka!!
Lilith88 - skanuję dla Ciebie internet. Dam znać, jak coś znajdę.

Dziewczyny dostały oświetlenie - własną lampkę :szczerbaty:

A dziś dzień jak co dzień... Staś obmacany przez panią doktor dostał (a ja z nim) zwolnienie do końca tygodnia, aby doleczyć się.. Płuca na szczęście ma już czyste :tired:

Laseczki na wybiegu dziś tylko pietruszkę i sianko, ale...:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ale... Staś ma spacerować, więc poszliśmy na łąkę niedaleko domu i narwaliśmy trawki :102: Suszi się a jutro uczta! Muszę ją jeszcze przebrać przed podaniem Księżniczkom.

Trochę suchej trawy już dałam bo dostały szału, jak zapaszek z kaloryfera się rozszedł. Nina wykorzystuje domek niekoniecznie z moim zamysłem - dziś jej się tak odmieniło. Pola wynalazła zasadę rzymskiego przyjęcia: leż i jedzObrazek
No i widać lampeczki nowej blask.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Bosz! jak one wszędzie się cudnie wykładają :love:
Trzymam za słowo z tym dry bedem ;) jak ja coś znajdę też dam znać :D
katiusha

Post autor: katiusha »

I tak najlepsze wyleże odstawiają, jak aparat w barku schowany w pokrowcu :lol: Te telefonem w desperacji zrobiłam.
Lilith88 - szukamy razem, bo ja też poluję na trzeci drybed a 150x150 mi pasi przyszłościowo :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja poluje na ziewnięcie i upolować aparatem nie mogę xD
Mi właśnie też, chce dwie takie zagrodo-klatki zrobić moim panom więc wymiar akurat, podgumowane są ale zielonych nigdzie nie widać, mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu aż coś się pojawi ;)
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

ooooo też bym chciała upolować taki zieeeeew :love: ale moi chyba na złość mi ziewają po tajniacku :szczerbaty:
nitusiek

Post autor: nitusiek »

katiusha pisze:Ja kupowałam właśnie na zielonym spodzie u tego allegrowicza:( tu aukcja z innym kolorem) http://allegro.pl/profleece-drybed-dry- ... 79644.html 100x150 wychodzi po 104 PLN + 16 PLN za przesyłkę kurierską.
Chyba zostanę w takim razie przy All :lol:
Dzięki Tuttifrutti! :buzki: Teraz Twoje dzieła mają dużo miejsca na rozstawianie ich :szczerbaty:
Pisałam do tej Pani z allegro (link wyżej) i za 150*150 trzeba zapłacic 204zł +kw za dry bed na zielonym spodzie lub 162zł+kw za spód na gumie silikonowej, w jednym kawałku beda mic po 16 stycznia i wtedy mozna napisac, ze chce sie wiekszy wymiar i taki dotną.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Ach te drybedy...ja cały czas się zastanawiam co moim prosiakom zrobić... kupiłam matę łazienkową ale na drugi dzień śmierdzi ;( a bobki wymiatam.... podejrzewam, że to przez tych moich pięknych panów smarujących jajeczkami po macie...i boję się, że z drybedem będzie to samo... 1-2 dni i smród ;(
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Jak ja Ci zazdroszczę tej klatki <3 będę oglądać kilka razy dziennie ;p i zachwycać się godzinami
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Cena ciut kosmiczna, bo np tam na fb za ten na gumie 150x150 jest 140zł no ale nie mają na zielonym spodzie :? Ale i tak się zastanowię i może wezmę, tak czy inaczej dziękuję nitusiek :buzki:

Harvejowa moim zdaniem dry bed nie będzie śmierdział tak jak mata łazienkowa u mnie mimo, że panowie okropnie wonią i wszelkie polarki zaraz przechodzą ich męskim "zapachem" to dry bed mi nigdy nie śmierdział i naprawdę polecam ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”