Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kiwi, Soia & Gofer
Mam ale właśnie takie stare... To nie są fajne do skubania, bo są twarde. Słuszny pomysł porcello, pójdę jej coś pozbierać w tym tygodniu 

jak Quik zaczął skubać matę, podkład i polarki, to wrzuciłam im korę brzozy i rolki po papierach toaletowych. Pomogło w 100%
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
To druga świnka która jest pożeraczonorkowcem! Jeszcze kluska u azb zdemolowała norkę, ale ona zrobiła jedną wielką dziurę. Podrzuć kiedyś, może da się zreperować?
Może się da... Ona uwielbia łapać te nitki i za nie ciągnąć, nie robi tych dziur specjalnie, tylko jakoś tak wychodzi.
Rurka po papierze nie robi na niej wrażenia, drewniane gryzaczki też nie... Spróbuję z patyczkami.

Rurka po papierze nie robi na niej wrażenia, drewniane gryzaczki też nie... Spróbuję z patyczkami.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Spróbuj z piłeczką http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... 10cm-61825 u mnie była wręcz rozchwytywana, a po tygodniu w klatce był już tylko dzwonek 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Kurczę, chciałam wziąć takie: http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... niny-45728
Myślicie że mniej fajne? A może wziąć i takie, i taką z trawy?
Myślicie że mniej fajne? A może wziąć i takie, i taką z trawy?

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale to chyba niejadalne?
mają ją tylko rozerwać? Z trawy lepsza, bo skonsumują 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Taką z trawy na pewno gdzieś mam, bo moje towarzystwo nie ruszyło nawet tego dzwonka. Szukać?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
tunel z siana jest super do gryzienia! moje gryza też taką piłkę - szkielet drewniany a w środku dzwoneczek. a może wapienko? Nie zaszkodzi chyba?
No nieee, trąbimy przecież wszem i wobec że wapienko rozwala wątrobę. Żadnych wapienek.
Tunel z siana super sprawa, myślałam też o domku z siana, jak tylko wreszcie zbuduję z TŻ porządną zagrodę dla towarzystwa. Bo teraz dwa domki nie wejdą, a i z tunelem może być kiepsko... Tunel może fajniejszy, bo nie da się do niego zagnać świnki i łoić, do czego niestety Kiwi ma tendencje.
@porcella - byłabym wielce zobowiązana za poszukanie piłeczki
@Dzima - dobierałam piłeczkę podług upodobań Soi, a że rozskubała szałową norkę Gofra to wybrałam jej też takie sznurkowe piłeczki.
Tunel z siana super sprawa, myślałam też o domku z siana, jak tylko wreszcie zbuduję z TŻ porządną zagrodę dla towarzystwa. Bo teraz dwa domki nie wejdą, a i z tunelem może być kiepsko... Tunel może fajniejszy, bo nie da się do niego zagnać świnki i łoić, do czego niestety Kiwi ma tendencje.
@porcella - byłabym wielce zobowiązana za poszukanie piłeczki

@Dzima - dobierałam piłeczkę podług upodobań Soi, a że rozskubała szałową norkę Gofra to wybrałam jej też takie sznurkowe piłeczki.