Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza
Normalnie trzeba rower albo chociaż trąbkę kupić ... 
-
paprykarz
On w większości zabawek ma "piszczałki" i "pitoli" tym jak szalony. Jak "piszczałkę" wymontuje zębiskami to już mu się zabawka nie podoba. Chociaż ma takiego hipcia (gumowa zabawka dziecięcą, jeszcze z czasów mojego brata, teraz 31-letniego
), który nie ma "piszczałki" tylko z dziurki pod spodem leci powietrze jak się naciśnie. Naciska go łapą i przytyka pysk do dziurki i zębami albo jęzorem łapie powietrze.
W ostatnim czasie trochę stado wymagało renowacji
. Ginger, Rudolf i Toffi byli u "dentysty". Fotki wstawię jak chwilkę będę miała. Toffi musi iść na kontrolne badania za jakiś miesiąc bo coś nie tak z wątrobą wyszło
Boję się strasznie.
U prosiaków bez zmian. Stefania na sterydzie jedzie a Izaura na Metizolu. Izaura się wycwaniła bo jak wieczorem do klatki podchodzę to od razu gdzieś zwiewa. Cały dzień mogę się kręcić i jej to nie obchodzi ale wieczorem jestem beeee i zła bo podaję leki. Ze Stefką łatwiej bo nie widzi.
Shutti (chomik) żyje swoim życiem i lata po swojej 100-tce jak po apartamentach "luksiurnych". Ma tam swój świat i w sumie ma mnie gdzieś
Mała kotka rośnie i wkurza, czyli wszystko w normie. Nawet wyładniała ostatnio
W ostatnim czasie trochę stado wymagało renowacji
U prosiaków bez zmian. Stefania na sterydzie jedzie a Izaura na Metizolu. Izaura się wycwaniła bo jak wieczorem do klatki podchodzę to od razu gdzieś zwiewa. Cały dzień mogę się kręcić i jej to nie obchodzi ale wieczorem jestem beeee i zła bo podaję leki. Ze Stefką łatwiej bo nie widzi.
Shutti (chomik) żyje swoim życiem i lata po swojej 100-tce jak po apartamentach "luksiurnych". Ma tam swój świat i w sumie ma mnie gdzieś
Mała kotka rośnie i wkurza, czyli wszystko w normie. Nawet wyładniała ostatnio
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Świetne stado, jak bym miała bardziej szurniętego TŻ-ta to też bym za pewne takie miała. Niestety, hamuje mnie w tym względzie... 
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- Inez
- Kontakt:
Coraz bardziej mi się ten pies podoba - fanklub założę
- Inez
- Kontakt: