Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]
Moderator: pastuszek
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Gucio [*], Stefan & Dyzio
i co u Dyzia? przemyślał sprawę i ładnie wyzdrowiał?

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- pastuszek
- Kontakt:
Chyba mu trybiki w tym małym móżdżku nie mogą załapać opcji poprawy stanu zdrowia
Zaraz jedziemy do weta, bo mi z krwią zaczął sikać, do tego nie podoba mi się ten jego brzuch, poprawy w sumie żadnej.
A kuweta leży odłogiem - nie ma komu zrobić
Zaraz jedziemy do weta, bo mi z krwią zaczął sikać, do tego nie podoba mi się ten jego brzuch, poprawy w sumie żadnej.
A kuweta leży odłogiem - nie ma komu zrobić
-
Assia_B
Dyziek, przestań się wygłupiać! Duża robi wszystko, co może, a Ty wymyslasz kolejne dolegliwości...
Kciukam
Kciukam
-
Fionka2014
Dyziulek zdrowieć miałeś a nie wymyślać nowe przypadłości
Kciuki dla Was
Kciuki dla Was
- pastuszek
- Kontakt:
Zrobiliśmy dzisiaj rtg - w pęcherzu nie widać kamieni, w pyszczku z lekka trzonowce sobie wrastają wstecznie, ale w granicach świńskiej normy. Jelita zagazowane. Tyle od dr Eweliny, Piasecka ma zrobić opis. Dr Ewelina stwierdziła zapalenie pęcherza - dostaliśmy urinovet.
Skorygowano 2 trzonowce, bo trochę za bardzo sobie podrosły - chociaż bez żadnego szaleństwa.
W badaniu kału wyszły nicienie - dostaliśmy tabletki na odrobaczanie. Szczegółowy opis ma być w poniedziałek.
W morfologi poziom leukocytów bodajże podskoczył do 36 - niestety nie wzięłam wydruku. Znowu będziemy brać Enrotron w zastrzyku i do tego metoklopramid na jelita.
Skorygowano 2 trzonowce, bo trochę za bardzo sobie podrosły - chociaż bez żadnego szaleństwa.
W badaniu kału wyszły nicienie - dostaliśmy tabletki na odrobaczanie. Szczegółowy opis ma być w poniedziałek.
W morfologi poziom leukocytów bodajże podskoczył do 36 - niestety nie wzięłam wydruku. Znowu będziemy brać Enrotron w zastrzyku i do tego metoklopramid na jelita.
-
Dropsio
Ale sobie nawymyślał dolegliwości
Oby było już tylko lepiej... 
-
lubię
Błee...! Nicienie to chyba jedyne robaki, których się naprawdę brzydzę. Ale dobrze, że wiadomo, czemu cały czas był problem. Dyziu, teraz marsz do zdrówka!

-
balbinkowo
Nareszcie wiadomo co leczyć. Dyziu zdrowiej chłopaku, dosyć chorowania!
A Stefan nie podłapał tych robali od niego?
Buziaki dla chłopaków
A Stefan nie podłapał tych robali od niego?
Buziaki dla chłopaków
- pastuszek
- Kontakt:
Dyziek już od długiego czasu pomieszkuje w chorobówce a Stefan rządzi się na włościach