Moje kochane świnki (po)morskie..
Moderator: silje
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Moje kochane świnki (po)morskie..

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No rzeczywiście- trochę się zawiesiłam, jeśli chodzi o prowadzenie wątku.
Co słychać? Wszyscy zdrowi, ale.. hm... Stado niepostrzeżenie rozrosło się.. do 11 sztuk (NIKI- dogoniłam Cię!). Wiem- przegięcie, ale co ja pocznę, że serce mam takie miętkie? I tak uważam, że dzielnie się trzymam i mały % ze świnek, które są u mnie na DT - zostaje. Ostał się więc jeden z wielu czarnuszków oraz... Kiziu- ok. pięcioletni prawie niewidomy tymczas, który już dwukrotnie wracał z adopcji. Był kolegą Rudiego (aktualnie objętego wirtualną adopcją), ale słabo się dogadywali. Kiedy Rudi zachorował i wylądował w chorobówce- z mężem zdecydowaliśmy, że nie będziemy Kizia wysyłać już nigdzie. Liczymy się również z tym, że i Rudi będzie dożywotnim tymczasem.
Kiziu zamieszkał z Polarem i dogadują się razem świetnie. Aż żałuję, że tak długo zwlekałam z rozdzieleniem go z Rudim- on dopiero teraz ma spokojnego świnkoprzyjaciela i nie musi się przemykać chyłkiem po klatce uważając, aby nie dostać dziaba w zadek.
Czarnuszek Ore vel Goran (na razie funkcjonuje z tymi dwoma imionami
) zamieszkał z Saszą- ich łączenie było chyba najmniej problematyczne, jakie widziałam. Tym sposobem prawie wszystkie moje świnki mieszkają z kolegami- poza Leszkiem.
Poza tym- cisza i spokój. I niech tak zostanie!
Pozdrawiamy (po)świątecznie
Co słychać? Wszyscy zdrowi, ale.. hm... Stado niepostrzeżenie rozrosło się.. do 11 sztuk (NIKI- dogoniłam Cię!). Wiem- przegięcie, ale co ja pocznę, że serce mam takie miętkie? I tak uważam, że dzielnie się trzymam i mały % ze świnek, które są u mnie na DT - zostaje. Ostał się więc jeden z wielu czarnuszków oraz... Kiziu- ok. pięcioletni prawie niewidomy tymczas, który już dwukrotnie wracał z adopcji. Był kolegą Rudiego (aktualnie objętego wirtualną adopcją), ale słabo się dogadywali. Kiedy Rudi zachorował i wylądował w chorobówce- z mężem zdecydowaliśmy, że nie będziemy Kizia wysyłać już nigdzie. Liczymy się również z tym, że i Rudi będzie dożywotnim tymczasem.
Kiziu zamieszkał z Polarem i dogadują się razem świetnie. Aż żałuję, że tak długo zwlekałam z rozdzieleniem go z Rudim- on dopiero teraz ma spokojnego świnkoprzyjaciela i nie musi się przemykać chyłkiem po klatce uważając, aby nie dostać dziaba w zadek.
Czarnuszek Ore vel Goran (na razie funkcjonuje z tymi dwoma imionami

Poza tym- cisza i spokój. I niech tak zostanie!
Pozdrawiamy (po)świątecznie

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +12 w DT
Właśnie zapoznałam się z Twoim stadkiem- cudowne, piękni panowie
.

- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
super to chłopaki dobrali sobie towarzystwo
a Ty kolejne świnki
. To spokoju w Nowym Roku w stadzie życzę.

Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2017 nasz ty wspaniały DT
. Życzę dużo zdrowia świnkom i oby Twoje tymczasy były rozchwytywane na DS
!

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: