Chomik genialny! Ha ha ha jak zwiedza klatki, mały komandos
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Chomik genialny! Ha ha ha jak zwiedza klatki, mały komandos
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Chomis jak tylko podchodze do klatki to przestaje biegac w kolowrotku i przybiega zobaczyc czy cos mam dla niego
Skubany nauczyl sie gryzc kraty w klatce!
Dzima chlopcy nie odzyli a uspokoili sie po wyprowadzce Diabelka. Brakuje mi jego jazgotu. On ciagle chodzil i cos tam do siebie cichutko gadal.
Skubany nauczyl sie gryzc kraty w klatce!
Dzima chlopcy nie odzyli a uspokoili sie po wyprowadzce Diabelka. Brakuje mi jego jazgotu. On ciagle chodzil i cos tam do siebie cichutko gadal.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Już go tak nie zachwalaj, bo ukradnę
. Uroczy jest
.
Ciekawe, czy chomiki mocno uczulają
, nigdy żadnego nie miałam 
Ciekawe, czy chomiki mocno uczulają
-
ANYA
Milasiu nie mam pojecia czy uczulaja
nie mialam nigdy uczulenia.
Moj mlodszy synek mial uczulenie na kota (musialam go oddac kolezance) ale ani na swinki ani na chomika nie ma uczulenia. Mialam przez chwile krolika to tez nie mial uczulenia. Moze spraw sobie skinny, albo najlepiej odzwiedz kogos kto ma skiniacza i sprawdz czy jestes uczulona, bo moze tylko na siersc.
PS bede zachwalala bo jest cudowny. Nie wiedzialam, ze chomisie moga byc tak fajne.
Moj mlodszy synek mial uczulenie na kota (musialam go oddac kolezance) ale ani na swinki ani na chomika nie ma uczulenia. Mialam przez chwile krolika to tez nie mial uczulenia. Moze spraw sobie skinny, albo najlepiej odzwiedz kogos kto ma skiniacza i sprawdz czy jestes uczulona, bo moze tylko na siersc.
PS bede zachwalala bo jest cudowny. Nie wiedzialam, ze chomisie moga byc tak fajne.
-
twojawiernafanka
Anyu, ile tu zmian u Ciebie! Powoli nadrabiam wątek.
Chomiś uroczy
Chomiś uroczy
-
ANYA
Oj to sie naczytasztwojawiernafanka pisze:Anyu, ile tu zmian u Ciebie! Powoli nadrabiam wątek.
Chomiś uroczy
Chomis w platkach owsianych zrobil sobie toalete!
-
Miłasia
- Kontakt:
Skinny nie zaryzykuję, bo mnie uczula świński mocz i to bardzo mocnoANYA pisze:Milasiu nie mam pojecia czy uczulajanie mialam nigdy uczulenia.
-
ANYA
To spraw sobie kota albo psa to od razu bedzie Ci lepiej
Przynajmniej wiesz, ze Tos ma dobry domek i kolegow. Tez bylo mi ciezko oddac Diabelka do Pour ale jak zobaczylam go z kolegami to odrazu mi smutek przeszedl.
Przynajmniej wiesz, ze Tos ma dobry domek i kolegow. Tez bylo mi ciezko oddac Diabelka do Pour ale jak zobaczylam go z kolegami to odrazu mi smutek przeszedl.
-
Miłasia
- Kontakt:
To nie takie proste, mój TŻ jest też alergikiem, pies i kot odpadają
. Muszą nam wystarczyć rybki.
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Milasia, sa inne gryzonie. Moze warto sprawdzic kazda opcje? Zaloze sie ze kazda fundacja gryzoniowa pozwoli Ci dac np DT dla testu czy macie alergie. Na razie chyba jeszcze sie smucicie po oddaniu Tosia ale pomyslcie o tym w przyszlosci. Szczurki sa bardzo fajne np