Ja nie z tych, co oprą się takiej pokusie. I tak baaardzo sobie odmówiłam przy tym zamówieniu.
poproszę paczkomatem 1,8,12
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: GOTOWCE str. 191 :) - z zamówieniami zapraszam po święta
Witam. Na zamówienia po świętach bedą jakieś inne wzory niż do tej pory? Bo tak jak na szybko przeglądam to chyba są co jakiś czas są inne wzory, nie te z pierwszej strony?ja jestem dopiero na etapie kompletowania wszystkiego dla prosiaczka,jutro przyjdzie nowa klatka i wyposażenie do niej wiec aż tak bardzo się nie spieszę. Pomijając że samego zainteresowanego jeszcze nie ma 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dziękujęsosnowa pisze:Ja nie z tych, co oprą się takiej pokusie. I tak baaardzo sobie odmówiłam przy tym zamówieniu.
poproszę paczkomatem 1,8,12

To co jest na pierwszej stronie raczej jest stałe, ew. do wyczerpania. Dużej rotacji polarów nie ma. Bawełna w sumie do wyczerpania i kupuje jakąś inną, chyba, że widzę, ze jakaś ma wzięcie.majam pisze:Witam. Na zamówienia po świętach bedą jakieś inne wzory niż do tej pory? Bo tak jak na szybko przeglądam to chyba są co jakiś czas są inne wzory, nie te z pierwszej strony?ja jestem dopiero na etapie kompletowania wszystkiego dla prosiaczka,jutro przyjdzie nowa klatka i wyposażenie do niej wiec aż tak bardzo się nie spieszę. Pomijając że samego zainteresowanego jeszcze nie ma
Raz na jakiś czas szyje gotowce i wtedy kupuje materiały z "wyższej półki cenowej", że tak to ujmę i wychodzi parę sztuk - wersja limitowana, ale staram się zrobić tak, żeby cena nie była wyższa

Ew. jak ktoś chce całkowicie na zamówienie ze swoim wybranym materiałem - tak jak np. koni chciała jamkę z angry birds, ale wtedy się trzeba liczyć, ze wyjdzie drożej niż w cenniku, bo fajna bawełna/polar itp. to też i "bardzo fajna" cena za 1mb niestety.
A ten polar z kotem w kapeluszu będzie?
o nonono po Kota Prota ustawiam się pierwsza w kolejce 
to nie polar, tylko bawełna...chyba

to nie polar, tylko bawełna...chyba
A to ja najwyżej jak coś jeszcze zostanie Kota Prota. A od środka to i tak chyba jest polar ?
haha majam, spokojnie...myślę, że jeśli będzie tym materiałem zainteresowanie, to Pastuszek nie pozwoli nam prowadzić wojen, tylko jeśli uda się kupić ten materiał, to może wtedy w większej ilości....
Pastuszku, widzisz....Ciebie nie ma, a my tu za Ciebie zakupy planujemy

Pastuszku, widzisz....Ciebie nie ma, a my tu za Ciebie zakupy planujemy

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Poproszę: 13. jamka - bawełna w pisanki, polar jasny fiolet - 30 zł
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
No i jeszcze my poprosimy 3, 6, 7, 16 i 17 

Nie nie wojny nie bedzie:)mi się tam dużo wzorów podoba,coś tam wybiorę z tego co będzie. Nawet nie mogę skonsultować wyboru z moim prosiaczkiem bo jeszcze go u mnie nie ma:)