✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Harvejowa

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: Harvejowa »

Jak tak patrzę na tego maluszka i węgiel w grillu (z wczoraj;p) to widzę...popiół ale to byłoby dziwne imię...dlatego może hmm... Feniks ?
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Kurs hiszpańskiego mistrzowski <3 już widzę jak pojadę kiedyś do Hiszpani i będę krzyczeć na ulicy Cagarruto szpanując znajomością języka :laugh:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Harvejowa pisze:Jak tak patrzę na tego maluszka i węgiel w grillu (z wczoraj;p) to widzę...popiół
a ja Brykiet :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima niestety wciąż nie ma imienia.. Nie chce mi powiedzieć jak mu matka dała i koniec :glowawmur:

Dawno zdjęć nie było, więc coś tam wstawię ;)

Tasieniek przyłapany na zblazowaniu :lol:
Obrazek
Jakość straszna, bo zrobiłam zbliżenie tel. Całe szczęście, bo jak podeszłam do klatki to o, już łeb do góry i co chcesz? co masz?
Obrazek

Dwa świntuchy :nie_powiem:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu wczorajsza niespodzianka, dwie świnie upchnięte w jednym legowisku :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Taka bida u was, że te biedne świnki tłoczą się w jednym chomiczym legowisku :rotfl: :rotfl:
Mały piękny :love: Potrafi się nawet wyluzować.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Harvejowa pisze:Jak tak patrzę na tego maluszka i węgiel w grillu (z wczoraj;p) to widzę...popiół ale to byłoby dziwne imię...dlatego może hmm... Feniks ?
Hymm.. Feniks, zdrobniale Fenek czyli lisek pustynny i wszystko się by zgadzało :lol:

A kurs rzeczywiście świetny :laugh:

Dzima przecież ono duże jest xD ale zdecydowanie jednoświnkowe i jak mały podrośnie to się już nie zmieszczą we dwóch raczej..
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Post autor: llenka »

o proszę jaki ścisk. W kupie raźniej :laugh:
czy ja tam widzę e-fajka?? :>
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

llenka pisze:o proszę jaki ścisk. W kupie raźniej :laugh:
czy ja tam widzę e-fajka?? :>
Niestety widzisz dobrze.. a wyobraź sobie że mój mąż nie palił nigdy ale jako, że palacze mają u niego w zakładzie dodatkowe przerwy (w ogóle w co za kraju żyjemy :glowawmur: ) to kupił e-papierosa jakiś rok temu a teraz to już go prawie nie odkłada.. i pomyśleć, że ludzie się oszukują i twierdzą, że rzucają w ten sposób..
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Post autor: llenka »

ja ci powiem szczerze, że ja po prostu lubię czasem zapalić. Być może jestem w błędzie, ale wybrałam mniejsze zło. Moje liquidy nie mają wcale nikotyny lub mają jej tylko 6 (mniejszych niema) Co fakt to fakt, wróciłam do palenia po latach, ale zamiast zwykłych wolałam to (tzw mniejsze zło choć jak napisałam wcześniej, mogę być w błędzie)
Tak czy siak starczy o mnie. Nie palę przy świnkach!!!! :angry: Staram się, jeśli już w ogóle palę bo fajek leży pod monitorem i tak o sobie leży, palić w innym pokoju, a już na pewno nie mając na sobie świnkę. oh wrrr :P
Kraj jest chory, niestety. Ja w tej swojej chorobie miałam w pracy o tyle dobrze, że gdy spadało mi ciśnienie szłam na przerwę i już. pewnie nie tak często jak palacze, ale to zawsze coś, a skoro już mam taką przypadłość to czemu by jej nie wykorzystać :D
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Nie noo zwykłych fajek to się u mnie w domu w ogóle nie pali, a po e-fajce to się przecież tylko parę wodną wydycha więc nie powinno świnkom szkodzić, a tak po za tym to Darek trzyma ją 24h w łapie czy pali czy nie.. Ja miałam taki moment, że paliłam do piwa na imprezie ale nigdy nie paliłam tak na prawdę, więc nie rozumiem palaczy i smrodzenia w domu a są ludzie którzy potrafią przy dzieciach palić i mnie trzęsie wtedy.. :angry: Co do palenia przy świnkach to jak są goście u mnie to palą na zewnątrz :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”