Mysza, Winyl i Zołza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Karinka i Karmelcia
To miłość musi być
A mnie niewdzięcznicy nigdy jeszcze nie obsikali...

Ja bym chciała móc moje obie dziewczyny na raz tulić, ale Piotrek mi zawsze Shani zabiera, bo "to rude jest moje" 

- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
My się czasem dzielimy świnkami, jak już pisałam. W ogóle panny zaliczyły głośniejszy kwik po żarcie
Widziały, że się plączemy, gadały i gadały. Ja im szykowałam pomału jedzenie, a mój TŻ stał i się na nie gapił. Nagle słyszę z pokoju głośne "oink oink, daj żreć". Czyli jednak potrafią małpeczki się dopominać głośniej. Cóż... chyba je rozpieściłam na tyle, że długo nie czekają 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
U moich żarcie zawsze czeka, bo nie maja tendencji do zmiatania wszystkiego. Rzadko słyszę ten zew głodowy
Ale bywa, bywa 

- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Dziś znowu piłowały mordki z rana. Chociaż miały pełno zielonego to było oink oink. A po kolankowaniu jak przymierzałam się do podniesienia Karmeli, chciała mnie skubanica uciąć :/
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Musisz je czymś ostro denerwować
za wolno ogórka podajesz?

U mnie chłopaki ile by nie mieli w miskach jedzenia to na dźwięk lodówki zgodnie kwikują