Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gucio & Stefan

Post autor: Dzima »

Jakie boby! :lol: No on jest niesamowity! Pewnie Oddział BOB :mrgreen: :rotfl: :rotfl:
A ja z aparatem polowałam, żeby Szkatule takie foto pstryknąć i nic z tego, szybciej robi niż się zdjęcie ładuje :lol:
Jestem pod wrażeniem Stefana, on to robi z taką klasą ;) :D
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Ale luzakow masz w domu. Jak ogladalam te foty to az sie na glos smialam :laugh:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Dzima pisze: Jestem pod wrażeniem Stefana, on to robi z taką klasą ;) :D
U niego to już normalnie cały rytuał jest z tym związany :laugh:
ANYA pisze:Ale luzakow masz w domu. Jak ogladalam te foty to az sie na glos smialam :laugh:

Śmiech to zdrowie, więc prośki Ci tu kwiczą: na zdrowie :szczerbaty:
Ann

Post autor: Ann »

A mi się wydaje, że Ty masz talent do uchwycenia chwili ! Nie dość, że "skupiający się" Stefan to jeszcze zdjęcia jak ziewają - ja nigdy nie mogę uchwycić tego u dziewczyn :roll:
podrik

Post autor: podrik »

Wiecie co...? Nie jesteście normalne :D :szczerbaty: :szczerbaty: :rotfl: :laugh: :rotfl:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Oj Stefcio... Pilnuj BOB-ów bo Ci Duża uprowadzi i będzie torturować! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Ann pisze:A mi się wydaje, że Ty masz talent do uchwycenia chwili ! Nie dość, że "skupiający się" Stefan to jeszcze zdjęcia jak ziewają - ja nigdy nie mogę uchwycić tego u dziewczyn :roll:
Żebyś widziała jak się czaje z aparatem :lol:
Zresztą ja znam te leniuchy i wiem kiedy mogę się spodziewać ziewnięcia - zwłaszcza Gucio jest strasznie przewidywalny ;)
pomoc.chomikom pisze:Wiecie co...? Nie jesteście normalne :D :szczerbaty: :szczerbaty: :rotfl: :laugh: :rotfl:
Dlaczego? :szczerbaty:
Dropsio pisze:Oj Stefcio... Pilnuj BOB-ów bo Ci Duża uprowadzi i będzie torturować! :szczerbaty:
Dość duży oddział został uprowadzony przez odkurzacz, niestety niektóre jednostki przeżyły nalot :lol:
Ann

Post autor: Ann »

pastuszek pisze: Żebyś widziała jak się czaje z aparatem :lol:
To pewnie też mogłoby być warte uwiecznienia :lol:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

To by dopiero był tu śmiech - ja taka w piżamie, nieuczesana, ogólnie nieogarnięta z aparatem przy ledwo otworzonym oku z rana :rotfl:
podrik

Post autor: podrik »

pastuszku, nie wiesz dlaczego? ;) :szczerbaty: :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”