Moje dziewczyny po śniadanku i leżakują. Mała Mi dogoniła już wzrostem mamę. A Bianka i Borówka takie już duże i dorodne. Jak na nie patrzę, to widzę , że wyrosły na olbrzymie prosiaczki. Są już odważniejsze i już nie takie lękliwe, ale bojowe. Nie mogę je połączyć z golaskami. Dwa razy próbowałam i ciągle są walki. Bianka rzuca się na gołe, leci z zębiskami. Na razie dam spokój z łączeniem, odczekam trochę, bo gołe były bardzo przerażone.
A tak w ogóle to wszystko u nas w porządku Zdrowie dopisuje, apetyt też
Pozdrawiamy miło
Witaj, meiss Cieszę się, że moje nowe prośki podobają Ci się. Ale Bianka i Borówka bardzo rogato do gołych nastawione
Moje też zjadają kukurydzę z tym zielskiem i włosami, to jedzą od razu, a dopiero potem zabierają się za kolbę.
Dziękuję, wszystko w jak najlepszym porządku. Bianka rządzi, Borówka jej słucha Teraz odpoczywają, zawsze rano po śniadaniu odpoczywają w swoich domkach. Zaraz muszę posprzątać im kuwetę i zmienić dry bed, więc trochę im zakłócę odpoczynek. Przestawiłam po raz drugi białaski na podkłady Seni. Pierwszy raz jak dostały Seni, wyciągały je spod dry bedów, teraz jakoś nie ruszają tych podkładów. Jest dobrze
Golaski też odpoczywają, ale im w klatce sprzątnę jutro. Oto kilka zdjęć golasków. Białym muszę zrobić, bo nie mam nowych ich fotek.
Prześliczne są. Widze, ze się nie chwalisz nowym nabytkiem- Karmą
Ja chce więcej zdjęc i nie ma to tamto, ze telefon, mozna i telefonem, aby duzo
Pozdrawiam wraz z dziewczynami i Jozkiem Twoje stadko i Ciebie Risolda
Nowe fotki Bianki i Borówki. Dziewczyny są duże i ładniutkie. Urosły sporo.
Dostały niedawno większą prostokątną kuwetkę. Pod dry bedami mają podkłady Seni. Z hamaka korzystają Sporo jedzą, lubią warzywka i sianko od p. Roberta oraz różne ziółka z Hipcia.
Cieplutko pozdrawiamy wszystkich, którzy odwiedzają nasz wątek