A po wyprowadzce Diabełka poziom testosteronu w domu zmniejszył się? Da się w końcu chłopów jakoś połączyć? Uspokoili się choć trochę
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Anya jaka ty zabiegana jesteś
oby z siostrą było wszystko dobrze
no i z Alfem
A po wyprowadzce Diabełka poziom testosteronu w domu zmniejszył się? Da się w końcu chłopów jakoś połączyć? Uspokoili się choć trochę
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
tosiulek2014
O tak, my też trzymamy za Afiątko
, no i oczywiście za siostrę
. A Ryan to myślał, ze to już ostatnia dawka i dlatego zażył bezproblemowo 
-
ANYA
Z siostra jest oki. Wlasnie wrocilam do domu. Pewnie wasze kciuki pomogly
Dzima chlopaki sie tak uspokoili, ze rzadko z klatki wylaza, ale nie w stosunku do siebie. Angelo rozwalil warge Lewisa. Z Alfem boje sie kogokolwiek laczyc bo wiem, ze bez krwi sie nie obedzie, a Angelowi rogi wyrosly wiec mieszanka wybuchowa.
Cykaja na siebie juz z daleka.
Wrocilam do domu i zastalam chomisia w misce z jedzeniem. Zostawilam mu kilka niespodzianek. A ja sie martwilam, ze on tak malo je
Dzima chlopaki sie tak uspokoili, ze rzadko z klatki wylaza, ale nie w stosunku do siebie. Angelo rozwalil warge Lewisa. Z Alfem boje sie kogokolwiek laczyc bo wiem, ze bez krwi sie nie obedzie, a Angelowi rogi wyrosly wiec mieszanka wybuchowa.
Cykaja na siebie juz z daleka.
Wrocilam do domu i zastalam chomisia w misce z jedzeniem. Zostawilam mu kilka niespodzianek. A ja sie martwilam, ze on tak malo je
-
zagli
Chomiki są najlepsze jak usypiają w misce, bo drzemka pojawia się w czasie obiadu 
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
bo jedzenie bywa takie męczące.. 
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
ANYA
Wlasnie mnie oswiecilo, ze chomis nie kapie sie w tych platkach tylko spi i pewnie probuje sie zakopac! Nie ma to jak jedzenie pod nosem w czasie snu.
Tak samo mysli Lewis. Nie ma to jak zasnac kolo miski.

Spal, ale jak weszlam to sie zerwal. Wywala ostatnio codziennie kopytka ale nie jak chce mu porzadne zdjecie zrobic.
Tak samo mysli Lewis. Nie ma to jak zasnac kolo miski.

Spal, ale jak weszlam to sie zerwal. Wywala ostatnio codziennie kopytka ale nie jak chce mu porzadne zdjecie zrobic.
-
boe22
Żarła trzeba pilnować, a co! Jeszcze kosmici porwą! 
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Jaka poza
, jedzenie go zmogło 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha ha pilnował, żeby się sama nie opróżniła
Anya zrób fotę tej klatki, jak długie masz to piętro? nie podpierasz go niczym? Ja musiałam podeprzeć listwą, bo półka opadała
pod ciężarem szalejącej Żylety
Anya zrób fotę tej klatki, jak długie masz to piętro? nie podpierasz go niczym? Ja musiałam podeprzeć listwą, bo półka opadała
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM