☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

:lol: To moje są ostatnio nadzwyczaj kulturalne. Gdy obczają, że zaglądam do pokoju, wypadają na dywan i zaczynają się ganiać i podskakiwać.Tylko Pola staje u wejścia na balkoniku i nadzoruje moje zbieractwo bobowe. Następnie rozlega się kwik, kwik, kwik - bo szeleszczę trawą z koszyka, wykładając górkę. Pola wpada i zaczyna szamać, coś tam gada i na znak-sygnał wpada pozostała trójka o dołącza do śniadania :szczerbaty:
Tyciek

Post autor: Tyciek »

U mnie wystarczy, że rano się poruszę w łóżku, to świniaki od razu wykrywają szelest kołdry i nie ma zmiłuj.... Trzeba wstać. :D
Ostatnio zmieniony 01 maja 2015, 18:13 przez Tyciek, łącznie zmieniany 1 raz.
koni

Post autor: koni »

potwierdzam :lol:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

katiusha pisze: Obrazek
Amolci ukradli głowę :o

Dobrze, że moje nie robią mi wcześnie pobudki i czekają aż wstanę :102:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Czy w oddali widzę chrupki duszki czy tam monsterki, kojarzące mi się z młodością :-P?
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Kurcze...jakie to musi być piękne, mieć takie zgodne stadko :love: wycałuj im mordki ode mnie :D
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Martuś, pewnie Kati nie chciała żeby to wyszło na jaw, ale to "racje żywnościowe" jej kadetek chyba są :nie_powiem: :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

Wycałowane :buzki:
Owszem Assia, to monster munch - chrupki duszki :lol: Staś miał prawo wybrać sobie coś w Stonce i te chrupki wytargał :szczerbaty: Na takim suchym prowiancie to laski umarłyby z głodu. Zanim zabrałam z łóżka, podeszły, powąchały, popatrzyły jak na wariata Obrazek i godnie oddaliły się od niejadalnego czegoś Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja ogólnie nie przepadałam za tymi chrupkami, więc rozumiem świniałki :szczerbaty: Ale pamiętam, że w szkole czasem, ktoś je miał :-)

A takie przytulone świnki to rozczulający widok :-) :love:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Moje rano moze nie budzą. Ale w zamian przeprowadzają nocne debaty, do 3-4 nad ranem... Kobiety... :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”