☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Dropsio »

Nieee... Ona tak je kładzie i ściska aż im paczałki z orbit wychodzą... Wtedy puszcza i szybko robi fotę :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: No i zostałam rozszyfrowana :rotfl: Tylko NIC nie mówcie, bo mi prawa rodzicielskie do prosiałek odbiorą :pray:
katiusha

Dziś moje stado postanowiło przeprowadzić jakiś świński protest.. Nie wiem, o co chodziło. Rano dostały trawkę w ilości nieprzyzwoitej :idontknow: Po cichu co prawda, bo dzieciarnia jeszcze spała.
Zaległam ponownie w łóżku z TŻem, gapię się w kompa ( bo TŻ po imprezie pożegnalnej kolegi też jeszcze chrapieObrazek) Pewnie wstanie w szampańskim nastroju hehehe! Obrazek
No taak.... Po pewnym czasie zaglądam do drugiego pokoju a klatka pusta. Zaglądam pod łóżko, a moje stado bawi się w bezdomnych kloszardów i śpi w "kanałach"Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie odgadnie się, o co im poszło....
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Matko... Jakie one są słodkie... Tak razem śpią....

U mnie Alvin też lubi przesiadywać pod łóżkiem :D A Twoim prosiałkom to się tam pewnie podoba bo mięciutki, trawiasty dywanik jest :szczerbaty:
Tyciek

Post autor: Tyciek »

Jakie przytulaski boskie. :love: Acha i super dywan... Na początku pomyślałam, że to jakaś zieleninka. :lol:
koni

Post autor: koni »

Ja nie wiem jak Ty to robisz....zastanawiam się czy ta poranna trawa była zerwana czy kupiona....patrząc na nie obstawiam to drugie haha.
katiusha

Dywan im faktycznie pasuje :mrgreen: Też nie wiem , jak to robię..Tylko ich w tym zasługa :love:
A co do tej trawy..Może faktycznie nie z tej grządki zerwałam..Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Katiusha, jak zwykle emotikony bezbłędne. A co do tego strajku, to ja mam teorię. Ponieważ dziś rano (nadal jestem u mamy....) obudziłam się (jak zwykle...) o 6.15, to pomyślałam, że to dobrze, bo świnie są przyzwyczajone dostawać śniadanko o tej porze. Zawsze tak jest, że one już biegają, pokwikują i wspinają się na zagrodę. Jednym słowem domagają się. A dziś - cisza..... Wszyscy śpią..... Myślę sobie: co jest? niemożliwe... I ja myślę, tzn mam teorię, że on wiedzą, że dziś jest święto pracy i nie zamierzają tyrać, tak jak zwykle tyrają :laugh: więc spały :102: :102: I Twoje też tak mają! :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Hahahaha Asita trafiła w sedno :D choć u mnie zawsze taka cisza, pierwszy Gery zaczyna krzyczeć jak do kuchni wchodzę ale jak najpierw wędruję do łazienki to tylko siedzi i wodzi wzrokiem za mną po mieszkaniu a w ogóle to dopiero od niedawana tak krzyczy tzn. odkąd jest sam w klatce, wcześniej to była świnka widmo ;)

Dziewczyny boskie, normalnie brak słów na określenie tych cudnych widoków :love:
koni

Post autor: koni »

to mnie świnki lepiej wyszkoliły....najpierw ogórek, a dopiero później moje siusiu :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”