Jutro rano w pracy mam zebranie pracownicze a potem rejs po wetach. Gekon okropnie mi schudł , drugi wygląda okej więc jutro wizyta + Glorię wezmę też. Tylko niech ta wypłata już przyjdzie
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
glorka czeka w kolejce na poniedziałek. a gekon źle, zastrzyk + wspomagacze. mam zebrac kupkę do badania. Dziś zamieszkał w ogromnym terrarium ale to nie wina terrarium niby. zobaczymy mam go dokarmiac ręcznie , i tak w kółko
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Gekonki to chłopaki Gacuś nie chce nic jeść. Dawałam mu wczoraj robala mącznika ale nie był zainteresowany. Syropek pije, papke nie chetnie. Dziś po pracy zmiele mu świerszcze może coś ruszy. Wczoraj uchwyciłam moje świnie jak leżą na pięterku we trzy na termoforach rozpalckowane wieczorem wrzuce foteczkę bo ostatnio nieco zaniedbałam . . .
Wczorajszy plazing+lezing na termoforach. Tak jak rzadko leżą koło siebie tak wczoraj chyba przyjemność z termoforu była ważniejsza. Zaraz im zagrzeje znowu
Gekon nie jadek. Nie chce nawet flaczków ze świerszcza, nie poluje . . . będzie karmienie przymusowe