Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje: Ktoś mi sklonował świnkę
Czekamy aż się chłopak troszkę zadomowi. To piękny misiek. Jest ogromny i pięknie zbudowany, ciężki, ale nie tłusty. Muszę mu wreszcie porobić zdjęcia. Klejnotka z kolei wybredną kobietą jest, więc jeśli jej się nie spodoba, nie ma przebacz.
Po takim opisie tym bardziej niecierpliwie czekam na fotki 

- etycja
- Kontakt:
Pora przedstawić chomiczą nastolatkę, która przyjechała do hodowli żeby tworzyć następne pokolenie Zbójów.
Philippo's Bazooka

Philippo's Bazooka

- etycja
- Kontakt:
Strasznie ciężko zrobić ładne zdjęcia Osiołkowi. Chłopak błyszczy jak 5 złotych, przy czym jest szybki i pcha się na ręce. Muszę go dorwać na jakimś ciemnym tle, może jakieś zdjęcia będą się nadawały do wrzucenia do internetu. Jedyne udane zdjęcie nie nadaje się na forum przed 23, więc musicie poczekać.
Obiecałam świnki. Było cięcie, macie foto 4 dziewczyn

Obiecałam świnki. Było cięcie, macie foto 4 dziewczyn

- etycja
- Kontakt:
W hodowli pojawił się nowy kierunek. Wiem, ze będzie więcej pracy, przedzieranie szlaków jak to było w przypadku chomików syryjskich, ale jeśli się uda, myślę, ze warto.

Powitajcie najmniejsze Zbóje w Polsce. Jeśli się nie mylę, jesteśmy jedyną w naszym kraju hodowlą rodowodowych chomików Roborovskich

Powitajcie najmniejsze Zbóje w Polsce. Jeśli się nie mylę, jesteśmy jedyną w naszym kraju hodowlą rodowodowych chomików Roborovskich

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Wszystkie chomiczki i świnki prześliczne
A przy "petris" się uśmiałam
Ale osobiście nie przepadam z chomikami Roborovskimi
Mam złe wspomnienia z chomikami znajomych
Natomiast Syryjskie jak najbardziej 

Ale osobiście nie przepadam z chomikami Roborovskimi

- etycja
- Kontakt:
A u nas tylko z pozoru spokój. Zbieramy się do porodu 6 czerwca, po za tym szykujemy się na Fritza, który przyjedzie w odwiedziny do Niezapominajki. Dużo będzie się działo. Życie nie związane z chomikami również burzliwie. Klusek coraz słabszy i coraz staruszkowy. Pani doktor patrzy na niego jak na nieboszczyka. Świnie odpukac dobrze a kotaski, jak kotaski, Ludwiczek wiecznie rozrabia, taka jego natura.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Jak po porodzie?etycja pisze:A u nas tylko z pozoru spokój. Zbieramy się do porodu 6 czerwca, po za tym szykujemy się na Fritza, który przyjedzie w odwiedziny do Niezapominajki. Dużo będzie się działo. Życie nie związane z chomikami również burzliwie. Klusek coraz słabszy i coraz staruszkowy. Pani doktor patrzy na niego jak na nieboszczyka. Świnie odpukac dobrze a kotaski, jak kotaski, Ludwiczek wiecznie rozrabia, taka jego natura.
- etycja
- Kontakt:
Przepraszam, byłam nieco wyjechana, więc z informacjami cienko.
Maluszki mają tydzień. Dziś zrobimy jakieś ładne foto, jeśli mama pozwoli. 5 paszczy, pięknie niebieskawo w gnieździe, choć obawiam się, że typowo blutków chyba nie będzie, może jeden. Mama nieco nerwowa ostatnio, nie wiem czy to gorąco ją wkurza, czy zmiany pogodowe, ale trzeba wokół niej chodzić na palcach.
Fotki żelków gdy miały 5 dni:

Maluszki mają tydzień. Dziś zrobimy jakieś ładne foto, jeśli mama pozwoli. 5 paszczy, pięknie niebieskawo w gnieździe, choć obawiam się, że typowo blutków chyba nie będzie, może jeden. Mama nieco nerwowa ostatnio, nie wiem czy to gorąco ją wkurza, czy zmiany pogodowe, ale trzeba wokół niej chodzić na palcach.
Fotki żelków gdy miały 5 dni: