Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje: Ktoś mi sklonował świnkę

Post autor: etycja »

Czekamy aż się chłopak troszkę zadomowi. To piękny misiek. Jest ogromny i pięknie zbudowany, ciężki, ale nie tłusty. Muszę mu wreszcie porobić zdjęcia. Klejnotka z kolei wybredną kobietą jest, więc jeśli jej się nie spodoba, nie ma przebacz.
Obrazek
Eris

Post autor: Eris »

Po takim opisie tym bardziej niecierpliwie czekam na fotki :love:
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Pora przedstawić chomiczą nastolatkę, która przyjechała do hodowli żeby tworzyć następne pokolenie Zbójów.

Philippo's Bazooka
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Strasznie ciężko zrobić ładne zdjęcia Osiołkowi. Chłopak błyszczy jak 5 złotych, przy czym jest szybki i pcha się na ręce. Muszę go dorwać na jakimś ciemnym tle, może jakieś zdjęcia będą się nadawały do wrzucenia do internetu. Jedyne udane zdjęcie nie nadaje się na forum przed 23, więc musicie poczekać.
Obiecałam świnki. Było cięcie, macie foto 4 dziewczyn :lol:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

W hodowli pojawił się nowy kierunek. Wiem, ze będzie więcej pracy, przedzieranie szlaków jak to było w przypadku chomików syryjskich, ale jeśli się uda, myślę, ze warto.
Obrazek

Powitajcie najmniejsze Zbóje w Polsce. Jeśli się nie mylę, jesteśmy jedyną w naszym kraju hodowlą rodowodowych chomików Roborovskich :102:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Wszystkie chomiczki i świnki prześliczne :love: A przy "petris" się uśmiałam :lol:
Ale osobiście nie przepadam z chomikami Roborovskimi :lol: Mam złe wspomnienia z chomikami znajomych :roll: Natomiast Syryjskie jak najbardziej :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

A u nas tylko z pozoru spokój. Zbieramy się do porodu 6 czerwca, po za tym szykujemy się na Fritza, który przyjedzie w odwiedziny do Niezapominajki. Dużo będzie się działo. Życie nie związane z chomikami również burzliwie. Klusek coraz słabszy i coraz staruszkowy. Pani doktor patrzy na niego jak na nieboszczyka. Świnie odpukac dobrze a kotaski, jak kotaski, Ludwiczek wiecznie rozrabia, taka jego natura.
Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

etycja pisze:A u nas tylko z pozoru spokój. Zbieramy się do porodu 6 czerwca, po za tym szykujemy się na Fritza, który przyjedzie w odwiedziny do Niezapominajki. Dużo będzie się działo. Życie nie związane z chomikami również burzliwie. Klusek coraz słabszy i coraz staruszkowy. Pani doktor patrzy na niego jak na nieboszczyka. Świnie odpukac dobrze a kotaski, jak kotaski, Ludwiczek wiecznie rozrabia, taka jego natura.
Jak po porodzie?
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Przepraszam, byłam nieco wyjechana, więc z informacjami cienko.
Maluszki mają tydzień. Dziś zrobimy jakieś ładne foto, jeśli mama pozwoli. 5 paszczy, pięknie niebieskawo w gnieździe, choć obawiam się, że typowo blutków chyba nie będzie, może jeden. Mama nieco nerwowa ostatnio, nie wiem czy to gorąco ją wkurza, czy zmiany pogodowe, ale trzeba wokół niej chodzić na palcach.

Fotki żelków gdy miały 5 dni:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”