Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Foggy
Re: Prawie 6kg szczęścia & 4 tymczasy
Celebryty!Cynthia pisze:Być może jutro, ale na pewno w sobotę, Torpeda i Sebastian będą gwiazdami Polkonu, będą reklamować adopcje, a zdjęcia z nimi będą cegiełkami
Mnie nie udaje się przemycać witaminy w płynie - nie ruszą skubańce. Ale w proszku nie próbowałam. Choć dostają tyle warzyw zawartością C, że raczej im nie brakuje.
-
Zaffiro
Witamina C w proszku?
jak to?
mogę prosić o więcej info na ten temat? 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Torpeda i Sebastian padły ze zmęczenia. W końcu bycie celebrytą i pozowanie na ściankach, cóż wykańcza. Pozwoliły nawet na obfotografowanie się ze znanymi pisarzami
Fotki niedługo na fb 
-
ANYA
Re: Prawie 6kg szczęścia & 4 tymczasy/ Tymczasy na Polkonie
Ja mam wit C w proszku o ktorej wlasnie sobie przypomnialam i wlasnie robie herbate z miodem i wit C bo mam grype.
Kupilam w proszku bo z opisu wynika ze jest najbardziej naturalna, nie ma cukru w ogole. A kwasne to jest ze az mi buzie wykreca nawet jak wrzuce pol sloika miodu.
Kupilam w proszku bo z opisu wynika ze jest najbardziej naturalna, nie ma cukru w ogole. A kwasne to jest ze az mi buzie wykreca nawet jak wrzuce pol sloika miodu.
-
Foggy
A świniom nie wykręca pyszczków?ANYA pisze:Ja mam wit C w proszku o ktorej wlasnie sobie przypomnialam i wlasnie robie herbate z miodem i wit C bo mam grype.
Cynthia - a dobrze wyszli, ładnie pozowali?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Foggy, rozumiem, pytasz o pisarzy?
Dali radę
A poważnie, to fajna sprawa taki konwent, mamy kilka naprawdę ciekawych fot, dużo rozdanych ulotek i trochę grosza. I ta atmosfera
Tylko Edzia ma rankę na łapce....Możliwe, że zagryzła się ze strasu. Obserwujemy.... Świnie zmęczone, ale o jedzeniu nie zapominają
A poważnie, to fajna sprawa taki konwent, mamy kilka naprawdę ciekawych fot, dużo rozdanych ulotek i trochę grosza. I ta atmosfera
Tylko Edzia ma rankę na łapce....Możliwe, że zagryzła się ze strasu. Obserwujemy.... Świnie zmęczone, ale o jedzeniu nie zapominają
-
ANYA
Foggy swiniom nie daje, bo jest za kwasna. Musze im kupic taka dla dzieci i w okresie jesienno zimowym wszyscy w domu obowiazkowo beda brac wit C
Cynthia tez chcialabym tam byc z Wami. Wierze, ze byla fajna atmosfera
Cynthia tez chcialabym tam byc z Wami. Wierze, ze byla fajna atmosfera
-
Foggy
Oczywiście, a o kogo
Świneły przecież są przyzwyczajone do bycia fejm
A bardzo się zagryzła?
A bardzo się zagryzła?
- Cynthia
- Moderator globalny