Jeszcze tylko 12 h i troszeczkę!!!
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?
Dortezka, no tacy mi się przyjaciele dzisiaj przypałętali
-
katiusha
Dropsio już pewnie cały koszyk jajek zniosła 
-
Dropsio
Jest, jest!!!
Po 20 minutach wylądowali w klatce bo Drops poszedł spać co uznałam za dobry znak... Teraz biegają, Drops coś tam skubie siano. Mruczą, dają sobie buzi, śpią, przeskakują przez siebie... Cyrk na kółkach, ale chyba jest ok
Drops chyba myśli, że to jakaś zabawka, bardzo spodobały mu się jeejusiowe uszka które chyba próbuje zjeść, na szczęście Małe Białe jest cierpliwe.
O, zasnęli, Drops wywalił stopiszcza nawet!
Po 20 minutach wylądowali w klatce bo Drops poszedł spać co uznałam za dobry znak... Teraz biegają, Drops coś tam skubie siano. Mruczą, dają sobie buzi, śpią, przeskakują przez siebie... Cyrk na kółkach, ale chyba jest ok
Drops chyba myśli, że to jakaś zabawka, bardzo spodobały mu się jeejusiowe uszka które chyba próbuje zjeść, na szczęście Małe Białe jest cierpliwe.
O, zasnęli, Drops wywalił stopiszcza nawet!
-
Pani Strzyga
Cudnie
Trzymam kciuki, żeby się ten stan utrzymał 
-
Izerka
ja również. Jak widzisz stopiszczka to już sukcesPani Strzyga pisze:CudnieTrzymam kciuki, żeby się ten stan utrzymał
-
ANYA
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i... Małe Białe Coś?
Dropsio super! Tez chcialabym zeby moi chlopacy sie tak lagodnie laczyli... A gdzie fociszcza? Niech chlopaki spia a TY pstrykaj i wrzucaj na bieżaco.
-
Dropsio
Ale między nimi cały czas są "interakcje"... Drops usiłuje wyjść na Małe Białe, ale Jeejuś się nie daje... Przed chwilą kłócili się o jedno źdźbło siana...
Teraz wcinają ogórka. Drops nie daje małemu spać i łazi za nim cały czas
a Jeejuś zmęczony jest, ziewa co chwilę
Na zdjęciach tego nie widać, ale To Białe to kosmita, dosłownie! Każdy włosek w inną stronę, kolorową mordkę na... 
-
Wera
Super że Jeejuś dotarł szczęśliwie. Drops połazi, połazi i sam się zmęczy. Koniecznie dodaj zdjęcia.