Havranek [Poznań] w DS
Moderator: silje
Re: Havranek [Poznań] dalej szuka swojego człowieka
dla Hawranka. Mam słabość do trudnych charakterków.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Jakieś nowe zapytania o Havranka? Pójdzie jako solista do adopcji? Bo ktoś się ostatnio pytał o jedną świnkę, jeśli mnie pamięć nie myli
- Kaoru22
- Miejscowość: Kalisz/Toruń
- Kontakt:
Eh... też mam taki trudny charakter w domu Może jednak jest tam gdzieś świnka która dogadałaby się z Havranem?
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635
Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu
Cudny Moje 3 Miziaki (Felix Felicis Star i Elmo Twinky Star i Soren Kermitt Star ) 3 maja za Niego i domek lapki to chyba kwestia jest nie Havranka tylko rzeczywiscie drugiej Finki moje poki co sa razem od 18.01 sie dogaduja ale Felis to taki dystynguish przy Malych
- Kaoru22
- Miejscowość: Kalisz/Toruń
- Kontakt:
Wspaniały Havran Te łapki!
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635
Ależ pysio piękny!
On jest solo, czy do innego chłopaka? Bo na adopcyjny przychodzą pytania o solistów i nie wiem, czy mogę Havranka polecać, czy nie...
On jest solo, czy do innego chłopaka? Bo na adopcyjny przychodzą pytania o solistów i nie wiem, czy mogę Havranka polecać, czy nie...
On jest raczej solo, ale na terenie Poznania chciałabym go jedynie wydać - on się do nas już za bardzo przywiązał i nie chcę go wysyłać gdzieś daleko, coby później nie musiał wracać.
uaktualnijcie wpis na stronie świnek do adopcji, bo są osoby, które szukają np. tylko świnki solo, a w opisie tylko do innej świnki jest. Nie każdy chce przebrnąć przez 17 stron by się dowiedzieć, że jednak nie może adoptować do innej świnki:) A taki boski jest i myślałam dla mojego Eryka...