Czerwony tam jestMrsPerfectGirl pisze:Tak, ten fioletowy pięknie pasujew legowisku z.oparciem są ładne kolorki, tam jest chyba właśnie seledynowy, ale nie wiem czy koral czy czrrowny, bo jakoś nie potrafię tego rozróżnić ;D czytasz mi w myślach

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Czerwony tam jestMrsPerfectGirl pisze:Tak, ten fioletowy pięknie pasujew legowisku z.oparciem są ładne kolorki, tam jest chyba właśnie seledynowy, ale nie wiem czy koral czy czrrowny, bo jakoś nie potrafię tego rozróżnić ;D czytasz mi w myślach
Na przyszły tydzień byłoby gotowe, tak na początek. Gdzie ten czerwony ma być w środku? I czy tunelohamak do 100-tki? Z półkolami i karabińczykami czy bez?MrsPerfectGirl pisze:Ta malina z miętą jest śliczna, ale chyba czerwony byłby bardziej energiczny i oddawał charakter mojego dzikusa ;D Ile zajęło by Ci uszycie tego zamówienia?
Dlatego wrzucam do pralki, czego oczy nie widzą tego sercu nie żaltwojawiernafanka pisze:Wczoraj wrzuciłam wszystko do wanny, żeby zrobić świńskie pranie (ze względu na to, że świnki teraz linieją, boję się prać w pralce). Kolor wody ukazał mi brutalną prawdę o tym, co świnki robią w kapciochach. A w klatce płacz, bo nie ma w czym leżeć