Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: pastuszek »

MrsPerfectGirl pisze:Tak, ten fioletowy pięknie pasuje :) w legowisku z.oparciem są ładne kolorki, tam jest chyba właśnie seledynowy, ale nie wiem czy koral czy czrrowny, bo jakoś nie potrafię tego rozróżnić ;D czytasz mi w myślach :love:
Czerwony tam jest :) Koral z seledynowym jest tutaj http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... oral#p7685 - ogólnie taka mrożona zmiksowana malina z miętą - tak mi się kojarzy :lol:
MrsPerfectGirl

Post autor: MrsPerfectGirl »

Ta malina z miętą jest śliczna, ale chyba czerwony byłby bardziej energiczny i oddawał charakter mojego dzikusa ;D Ile zajęło by Ci uszycie tego zamówienia? 8-)
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Wczoraj wrzuciłam wszystko do wanny, żeby zrobić świńskie pranie (ze względu na to, że świnki teraz linieją, boję się prać w pralce). Kolor wody ukazał mi brutalną prawdę o tym, co świnki robią w kapciochach. A w klatce płacz, bo nie ma w czym leżeć :lol:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

MrsPerfectGirl pisze:Ta malina z miętą jest śliczna, ale chyba czerwony byłby bardziej energiczny i oddawał charakter mojego dzikusa ;D Ile zajęło by Ci uszycie tego zamówienia? 8-)
Na przyszły tydzień byłoby gotowe, tak na początek. Gdzie ten czerwony ma być w środku? I czy tunelohamak do 100-tki? Z półkolami i karabińczykami czy bez?
twojawiernafanka pisze:Wczoraj wrzuciłam wszystko do wanny, żeby zrobić świńskie pranie (ze względu na to, że świnki teraz linieją, boję się prać w pralce). Kolor wody ukazał mi brutalną prawdę o tym, co świnki robią w kapciochach. A w klatce płacz, bo nie ma w czym leżeć :lol:
Dlatego wrzucam do pralki, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :szczerbaty:
MrsPerfectGirl

Post autor: MrsPerfectGirl »

Czerwony ma być na zewnątrz, seledyn do środka, do 100, z karabińczykami, żeby już wszystko było w komplecie :3
Libra20

Post autor: Libra20 »

:jupi: :yahoo: :jupi: :yahoo: :jupi: :yahoo:
jesteś wielka :szczerbaty:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Hastianna
Materacyk najpierw z jednym...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
...a później z drugim przeszyciem :)
Obrazek
Obrazek
hastianna

Post autor: hastianna »

Aaaaaaaaa jaaajaj :jupi: :yahoo: jaki piękny ten materacyk wyszedł :jupi: :love: już go widzę w klatce -pastuszku bardzo Ci dziękujemy za to cudo :buzki: BOSKI
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Monique
Obrazek

pestqa
Obrazek

oliwka
Obrazek

Jutro zostaną nadane. Przepraszam, ale dzisiaj już nie dam rady podlecieć na pocztę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”