Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
boe22

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: boe22 »

No właśnie- kaloryczna- ja bym świnek kukurydzą za bardzo nie karmiła...są dla nich zdrowsze rzeczy.
Raz na ruski rok(skoro tak lubią), ale na stałe do diety na pewno nie. ;)
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Maja1983 pisze:A dajesz kukurydze na surowo czy gotujesz? sorki, że tak pytam, ale pomyślałam, że może dałabym Lusi na próbę bo w sumie jeszcze takiej kukurydzy nie jadła... tylko taka w karmie chociaż niechętnie :D :buzki:
Maju kupiłam jedną na próbę bo jak Agatka była sama to nawet nie powąchała . Surową jak najbardziej :102: Zrobiłam na 4 części i dzisiaj dopiero drugi dzień dałam im jedną czwartą tej kukurydzy ale jak mówiłam kukurydza jest kaloryczna .
boe22 pisze:No właśnie- kaloryczna- ja bym świnek kukurydzą za bardzo nie karmiła...są dla nich zdrowsze rzeczy.
Raz na ruski rok(skoro tak lubią), ale na stałe do diety na pewno nie. ;)
Na stałe to nie bo jest w ciągu roku bardzo droga ale czasami nie zaszkodzi . Dziewczyny poza tym mają tych różności tyle , że szybko im się nudzi . Ogórek robi furrore tym bardziej , że nie piją obie z poidełka 8-)
boe22

Maja- świnkom nie podaje się gotowanych produktów.
W naturalnym środowisku też sobie nie gotowały! :laugh:
Ale kukurydza z częstotliwością- jak u nas karp(nie licząc mnie-ja jem je często ;) )!
boe22

Pulpecik- a jeszcze pewnie urośnie! :lol:
anuleczka

boe22 pisze:Pulpecik- a jeszcze pewnie urośnie! :lol:
Z pewnością jeszcze urośnie :lol: Dzisiaj skończyła dopiero 3 m-ce i 10 dni . Mam nadzieje , że to będzie gigant świnia :lol: jak to mówisz TY hahaha .
Dać babie aparat to wszystkie baterie wyczerpie 8-)
boe22

Pewnie dosięgnie 1300-1400 jak moje starszaki! Strach się bać! :shock:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Kochanego ciałka nigdy za wiele :D bez obaw kukurydze tak dam Lusi na próbę i na pewno często jej dawać nie będę ;)
Foggy

Post autor: Foggy »

Po Aishy po prostu widać, że wcinała kaloryczną kukurydzę :lol: Pięknie się rozrasta mała, będzie waga ciężka :D
anuleczka

Maja1983 pisze:Kochanego ciałka nigdy za wiele bez obaw kukurydze tak dam Lusi na próbę i na pewno często jej dawać nie będę
smacznego Lusiu :love:
Foggy pisze:Po Aishy po prostu widać, że wcinała kaloryczną kukurydzę :lol: Pięknie się rozrasta mała, będzie waga ciężka :D
:lol:

na baczność :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”