Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?

Post autor: dortezka »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Nasza safari-klatka sprawuje się jak na razie super - zakochałam się w pellecie i macie :love: dzisiaj nie wytrzymałam i (mimo że nie trzeba było bo czysto było) ogarnęłam zagrodę... Banalnie prosto i szybko, a Drops szczęśliwy bo ma mięciutko pod doopką :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Łatwizna, co? :102:
Dropsio

Zaraz Dropsikowi będę znów przeprowadzkę do 80 organizować :nie_powiem: Trzeba maty wyprać i w ogóle...
No i problem z imieniem.
Kocham supersamochody, więc zastanawiam się nad Lambo
Jako że jest puchaty i biały, jak piana to... Sprite :szczerbaty:
Cały czas szperam po komiksach... JAk na razie wynalazłam Quicksilver'a... W zdrobnieniu Quik... Tak bardzo świnkowe! :D
Wera

Post autor: Wera »

Zdecydowanie jestem za Quicksilver'em, gorzej będzie jak świnek okarze się leniuchem, który nie rozwija zawrotnych prędkości.
Dropsio

Hmmm. Wera, czyżby ktoś z podobnym... Zboczeniem? :D

Mały podobno bardzo ruchliwy... Śmiem więc przypuszczać, że będzie pasowało :szczerbaty:
Wera

Post autor: Wera »

Dropsio pisze:Hmmm. Wera, czyżby ktoś z podobnym... Zboczeniem? :D

Mały podobno bardzo ruchliwy... Śmiem więc przypuszczać, że będzie pasowało :szczerbaty:
A z podobnym, ja raczej nazwałabym to zdrowym zainteresowaniem :twisted: , świnek z tym swoim łebkiem jakoś mi się z Gambitem kojarzy, chociaż Quicksilver jest bardziej świnkowym imieniem.
boe22

Post autor: boe22 »

Jak Drops- słodki i orzeźwiający to i drugie imię dla drugiego prosiła musi iść w ten deseń ;) ( musi pasować tak jak Kotlet Schabowy :102: )!
Dropsio

Boe - Drops też jest nazywany Schaboszczakiem... Tak więc... :szczerbaty:

Wera, ooo, miło! :102: Zdrowe zainteresowanie... Jak dla mnie trzeba być troszkę nie takim jak trzeba, żeby kupować komiksy... Patrzę na swoją skromną kolekcję... Wartą ok 400 zł. Coś to nie halo chyba jest :lol: A zdrowe to... No chyba nie bardzo :lol:
Gambit? Hmmm... Przemyślę, jak będzie mi miotał po klatce naładowanymi kinetycznie bobami (bo chyba to robił Remy, nie? Jakoś nigdy się nim szczególnie nie interesowałam :redface: )... XD ja trzymam się jak na razie ukochanego Deadpool'a i Wolverine'a, ale po "Death of Wolverine" jakoś tak... Nie miałam ochoty. A mam jeszcze dwie zbiorówki do przeczytania :/
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio dopasujesz imie jak Jeejus juz bedzie :D poobserwujesz go troche i samo Ci wpadnie do glowy imie dla niego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”