Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Prawie 6kg szczęścia & 4 tymczasy
Nie martwcie się, jak moja Tośka była mała i chorowała byłam u weta prawie codziennie przez jakieś 2 tygodnie (akurat mieszkałam minutę od Piaseckiego), babki się na mnie patrzyły jak na wariatkę
też mi się wydaje, że lepiej przejść się z niczym niż zareagować za późno...

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Na razie dziewczyny znów zachowują się normalnie... Jedzą, drą się na każdy szelest... 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Badania moczu Miracle wyszły prawidłowo. Za to Dream coś kicha
Jutro Torpeda z Sebastianem jadą na zabieg, to weźmiemy też moją łaciatkę do osłuchania... Zawsze coś, zawsze coś....

Jutro Torpeda z Sebastianem jadą na zabieg, to weźmiemy też moją łaciatkę do osłuchania... Zawsze coś, zawsze coś....
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świnie nie dadzą nam się nudzić... Oby wszystko było ok 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Też ostatnio zamęczałyśmy biedną panią doktor. Musiała Antoninie robić pobieranie krwi pod narkozą bo wydawała się być jakaś nieswoja. Oczywiście badania nic nie wykazały
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ale jak pod narkozą? Po co? Nie dało się zwyczajnie?
Nie, bo się za bardzo wyrywała i nie dało się inaczej. To było bardziej znieczulenie, ale jednak. Przynajmniej mamy wszystko zbadane razem z usg i moczem. Z resztą nasza doktor nie zdecydowałaby się na to, gdyby uznała, że to niebezpieczne.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No wiem przecież, ja wierzę w doktor Izę, tylko nigdy się z taką akcją nie spotkałam 

Ja też, doktor sama powiedziała żeby tak zrobić, a jej akurat ufam. Wiesz podejrzewam, że dawka była mikroskopijna, tylko żeby zwierzaka "zamulić" lekko, bo po 2-óch godzinach jak ją odebrałam zachowywała się bardzo przytomnie, w ogóle nie przypominała tych pijanych, lecących przez ręce po operacji. Schudła ostatnio i siedziała jakaś taka dziwna, więc wolałam sprawdzić czy wszystko z nią dobrze. Na szczęscie wyniki mówią że jest zdrowa jak koń.
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Pod narkozą? A gdyby tak świnka miała np. chore nerki, to by mogła być ostatnia narkoza w jej życiu. Po to są badania przed zabiegiem, żeby nie było niespodzianek, a i to nie daje gwarancji, że wszystko będzie ok.Marlena pisze:Też ostatnio zamęczałyśmy biedną panią doktor. Musiała Antoninie robić pobieranie krwi pod narkozą bo wydawała się być jakaś nieswoja. Oczywiście badania nic nie wykazały
Ja kilka lat temu dzięki jednemu wetowi, który postanowił pobrać krew śwince, właśnie na wziewce, straciłam ją i od tej pory nigdy więcej na coś takiego się nie zgadzam.
W Krakowie doktor Baran rtg szczęki wykonuje na żywo, a do tej pory słyszałam, że się nie da. Tak samo czyszczenie kieszonek. Im mniej narkozy, tym lepiej dla świnki.