Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?

Post autor: Dropsio »

Nooo, to u nas kocyk służy bardziej do kopania w nim i podrzucania łebkiem :szczerbaty: Drops jeszcze nie odkrył jego przeznaczenia :lol:

Nudzę się trochę... Uszyłam chłopakom kolejny domek, a do reszty potrzebny jest stelaż, a bez taty ani rusz. Chyba zaraz porwę Dropsa na biurko, gdzie światło jest dobre i zrobię mu jakąś mini sesyjkę :P

A Jeejuś!... No cóż, chyba jednak sami po niego pojedziemy, bo długo już tak nie wytrzymam :redface:
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio I tak jestes cierpliwa bo ja nie wytrzymalabym tak dlugo.
Rob foty Dropsiowi
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: sanedie »

Rób foty rób, :fingerscrossed: a wyleż to on ma cudny :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Drops i koc najbardziej pasujący do niego kolorem :love:
Już się nie mogę doczekać aż przyjedzie Jeeejuuuuuś :yahoo: i będzie łączenie!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Właśnie dostałam smsa od lubię. Ze względu na mój wyjazd i Jej problem z czasem albo odbiorę go 7 albo 8 z Wro osobiście, albo będziemy mieli "dostawę do domu" 9 maja. Cieszę się, bo przynajmniej termin już ustalony i wiem co i kiedy :yahoo:

Teraz mam dylemat... Bo kusi mnie, żeby Dropsa wywalić już jutro do nowej klatki... :roll:
katiusha

Post autor: katiusha »

Zostaw..Będzie czysta i dziewicza dla obu.. Wiem, że ciężko wytrzymać :roll: Ja tak miałam z mebelkami nowymi, jak Amola przybywała, ale wytrzymałam :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ooo JA! No to trzymam kciuki żeby się już nic nie zmieniło :fingerscrossed: Już się nie mogę doczekać sesji Dropsa i Jejusia :love:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

wreszcie jakieś terminy! :jupi:

wytrzymaj.. będzie miał Dropsik podwójną niespodziankę! nowa klatka a w niej jakaś nowa morda :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

dortezka pisze:wytrzymaj.. będzie miał Dropsik podwójną niespodziankę! nowa klatka a w niej jakaś nowa morda :szczerbaty:
:rotfl: :rotfl:
Dropsio

Wczoraj znalazłam jakiś filmik z brykającymi prosiakami... Miałam dźwięk włączony a prosie z filmiku quikały dość głośno... Drops od razu się obudził, wyleciał jak z procy i nie wiedział co ma ze sobą zrobić... Jeszcze nigdy nie widziałam go tak zaaferowanego! Aż normalnie jeszcze bardziej mnie zżera ciekawość :glowawmur: :szczerbaty:

A Dropsa klatka stoi w tej dużej, bo miejsca na jego starą nie miałam już za bardzo :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”