✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
Udział w wystawie chyba 10zł
oczywiście mówię o tych świnkach domowych. Rasowej nie zgłaszam, bo podcinam jej sierść
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No skrzynki rzeczywiście fajne... Muszę też zobaczyć. Widzę różne pyszności w zestawie, ciekawe jak będą jedli trovet, bo ma bardzo dobry skład. Moje chętnie próbowały, potem gorzej, ale teraz jedzą całkiem chętnie.
Wygryza wszystkim tyłki po kolei....to ci mięsożerca jeden!
Wygryza wszystkim tyłki po kolei....to ci mięsożerca jeden!
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Arya oplata jest za każdą wstawianą świnkę, sam wstęp jest wolny. Tu masz info http://ccpklub.pl/wystawainfo3.html
Ja wysłałam zgłoszenie jako miłośnik do CCP i nie wiem czy żeby rodowodową wystawiać nie jest to konieczne. Świnki zgłasza się do 09.05.15r. Ale maluch w kategorii baby to świnka do pół roku z wagą min. 500 gram. Mój ma narazie 350 więc nie wiem czy w miesiąc te 150 dobije ale chyba powinien.
Asita jedzą wszystkie trzy karmy ale zdecydowanie jest szał na Brit.
Ja wysłałam zgłoszenie jako miłośnik do CCP i nie wiem czy żeby rodowodową wystawiać nie jest to konieczne. Świnki zgłasza się do 09.05.15r. Ale maluch w kategorii baby to świnka do pół roku z wagą min. 500 gram. Mój ma narazie 350 więc nie wiem czy w miesiąc te 150 dobije ale chyba powinien.
-
elwen
- Miejscowość: skierniewice
- Kontakt:
Heh, widzę że żarełkowe zakupy wyszły dosłownie takie same jak i u mnie:)
Strasznie jestem ciekawa tej zagrody, bo mnie też niedługo to czeka.
Strasznie szkoda mi Gerusia choć wiem, że diablę z niego straszne. To on nawet innych świneczek przez kraty widzieć nie może taki z niego agresor?:)
Strasznie jestem ciekawa tej zagrody, bo mnie też niedługo to czeka.
Strasznie szkoda mi Gerusia choć wiem, że diablę z niego straszne. To on nawet innych świneczek przez kraty widzieć nie może taki z niego agresor?:)
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
No właśnie jak on biega po pokoju to muszę zagrodę rozstawiać w około klatki Taśka bo się po nosach gryzą.. I jedyne jego zajęcie później to jak sforsować płotek.. A jak miał klatkę na przeciw Taśka to całymi dniami siedział i gryzł pręty w jego kierunku i to z taką wściekłością że widać chęć mordu
Wiec nie może widzieć ich a nawet słyszeć, bo na łeb dostaje.. Też mi go szkoda ale on chyba naprawdę jest aspołeczny 
- Asita
- Kontakt:
To szkoda. Nie ma to jak grupa wspólnie buszujących świnek. Ale widać i w świńskim świecie jest zróżnicowanie i są indzwidua.
Też jestem ciekawa nowej zagrody. Jak tak piszesz, że cięcie płyt, kratki i co tam jeszcze, to wzchodzi, że masz plan na jakiś apartament w stylu penthaus
Jacuzzi? Sauna? Masażere? 
Też jestem ciekawa nowej zagrody. Jak tak piszesz, że cięcie płyt, kratki i co tam jeszcze, to wzchodzi, że masz plan na jakiś apartament w stylu penthaus
-
Arya90
Dzima pisze:Udział w wystawie chyba 10złoczywiście mówię o tych świnkach domowych. Rasowej nie zgłaszam, bo podcinam jej sierść
Dzięki. Ja wystawiać nie zamierzamLilith88 pisze:Arya oplata jest za każdą wstawianą świnkę, sam wstęp jest wolny. Tu masz info http://ccpklub.pl/wystawainfo3.html
I mi szkoda świniaczka. Samotny taki... A zagrody też jestem ciekawa i to jak!
- Asita
- Kontakt:
Haha!