✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: Dzima »

Udział w wystawie chyba 10zł :think: oczywiście mówię o tych świnkach domowych. Rasowej nie zgłaszam, bo podcinam jej sierść
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No skrzynki rzeczywiście fajne... Muszę też zobaczyć. Widzę różne pyszności w zestawie, ciekawe jak będą jedli trovet, bo ma bardzo dobry skład. Moje chętnie próbowały, potem gorzej, ale teraz jedzą całkiem chętnie.

Wygryza wszystkim tyłki po kolei....to ci mięsożerca jeden! :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Arya oplata jest za każdą wstawianą świnkę, sam wstęp jest wolny. Tu masz info http://ccpklub.pl/wystawainfo3.html
Ja wysłałam zgłoszenie jako miłośnik do CCP i nie wiem czy żeby rodowodową wystawiać nie jest to konieczne. Świnki zgłasza się do 09.05.15r. Ale maluch w kategorii baby to świnka do pół roku z wagą min. 500 gram. Mój ma narazie 350 więc nie wiem czy w miesiąc te 150 dobije ale chyba powinien.

Asita jedzą wszystkie trzy karmy ale zdecydowanie jest szał na Brit.
elwen
Miejscowość: skierniewice
Kontakt:

Post autor: elwen »

Heh, widzę że żarełkowe zakupy wyszły dosłownie takie same jak i u mnie:)
Strasznie jestem ciekawa tej zagrody, bo mnie też niedługo to czeka.

Strasznie szkoda mi Gerusia choć wiem, że diablę z niego straszne. To on nawet innych świneczek przez kraty widzieć nie może taki z niego agresor?:)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No właśnie jak on biega po pokoju to muszę zagrodę rozstawiać w około klatki Taśka bo się po nosach gryzą.. I jedyne jego zajęcie później to jak sforsować płotek.. A jak miał klatkę na przeciw Taśka to całymi dniami siedział i gryzł pręty w jego kierunku i to z taką wściekłością że widać chęć mordu :sadness: Wiec nie może widzieć ich a nawet słyszeć, bo na łeb dostaje.. Też mi go szkoda ale on chyba naprawdę jest aspołeczny :idontknow:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

To szkoda. Nie ma to jak grupa wspólnie buszujących świnek. Ale widać i w świńskim świecie jest zróżnicowanie i są indzwidua.
Też jestem ciekawa nowej zagrody. Jak tak piszesz, że cięcie płyt, kratki i co tam jeszcze, to wzchodzi, że masz plan na jakiś apartament w stylu penthaus :102: Jacuzzi? Sauna? Masażere? :szczerbaty:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Dzima pisze:Udział w wystawie chyba 10zł :think: oczywiście mówię o tych świnkach domowych. Rasowej nie zgłaszam, bo podcinam jej sierść
Lilith88 pisze:Arya oplata jest za każdą wstawianą świnkę, sam wstęp jest wolny. Tu masz info http://ccpklub.pl/wystawainfo3.html
Ja wysłałam zgłoszenie jako miłośnik do CCP i nie wiem czy żeby rodowodową wystawiać nie jest to konieczne. Świnki zgłasza się do 09.05.15r. Ale maluch w kategorii baby to świnka do pół roku z wagą min. 500 gram. Mój ma narazie 350 więc nie wiem czy w miesiąc te 150 dobije ale chyba powinien.

Asita jedzą wszystkie trzy karmy ale zdecydowanie jest szał na Brit.
Dzięki. Ja wystawiać nie zamierzam :) Chciałam wejść jako zwiedzający, a właśnie nie mogłam o tym znaleźć informacji żadnych. Będzie na tej wystawie hodowla mojego Teddy'ego i chciałam osobiście panią poznać :) No i zobaczyć te wszystkie śliczne mordki :love:

I mi szkoda świniaczka. Samotny taki... A zagrody też jestem ciekawa i to jak!
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Szkoda go :(
katiusha

Post autor: katiusha »

Zagroda! Obrazek Nowa zagroda! Czekam!
Ach ten Gerry. Jak piękny, tak zawzięty... A może mu naleśnika z sałaty z zawiniętą marychą dać? Pokochałby cały swiat i świnki Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

katiusha pisze: A może mu naleśnika z sałaty z zawiniętą marychą dać? Pokochałby cały swiat i świnki Obrazek
Haha! :rotfl: To na pewno :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”