✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: katiusha »

No to trzymam kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed: Macie się dogadać Panowie!!!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Hmhm, ledwo kończysz jedno łączenie a tu już drugie... Trzymam kciuki za powodzenie i jestem ciekawa nowej zagrody :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No niestety u mnie jest nieprzerwane łączenie :lol: W sumie to już nie wiem śmiać się czy płakać :? Mam tylko nadzieję że Wiewiórek nie będzie miał żadnego ropnia, na razie płuczemy rivanolem jak do jutra coś wyjdzie to do weterynarza ale mam nadzieję że nie będzie potrzeby i że ładnie się zagoi.

Asita zagrodę zanim zbudujemy to na pewno chwilę zajmie bo musimy salon poprzestawiać i sypialnie do końca no i Darek musi mieć wolne ale po mału mam nadzieję że max tydzień i będzie zrobione :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Czekam zatem na sprawozdanie :D
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Asita pisze:Czekam zatem na sprawozdanie :D
Będzie na pewno! A przynajmniej efekt końcowy :lol:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ojej, tu takie wieści a mnie nie było... :sadness:
Słodkości ten maluszek, ale znowu masz wesoło Lilith :102:
A Geremu chyba musisz jakiś karcer zbudować, kto to widział tak się zachowywać względem wiernego przyjaciela Wiewiórka? :nono: I pogroź mu jeszcze palcem, powiedz że od ciotki ;)
Buziaki dla słodkiego maluszka...ooooch aż się samemu chce takiego szkraba przytulić :love:
Arya90

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰

Post autor: Arya90 »

Lilith88 pisze:Moja niespodzianka biega jak oszalała i ciężko cyknąć, więc wgrywam właśnie filmik z ziewaniem mojego Darka i groźbą, że i tak wrzucę za kare, bo mi zepsuł

Zdjęcie mam strasznej jakości ale dam a co!
Obrazek
Obrazek

A tu fotki jeszcze z hodowli
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mały to Warszwiak, Rami Cavia Dafi, nie jest po wcześniej wspomnianej przeze mnie i przypomnianej przez Koni wczoraj Binanie Medovy Kvet ponieważ jedyny samczyk ze znaczeniami od Binanki został u Pani Ani w hodowli, Rami też miał zostać ale w końcu trafił jednak do mnie, zabijało się o niego kilka hodowli ale byłam pierwsza w kolejce z czego się bardzo cieszę, bo jest niesamowity! Odebrałam go wczoraj po 20 (przyjechała z Wawy do Pozniania dzięki uprzejmości Pani Kasi z hodowli "Z Doliny Muminków) i później byłam z nim u Marty_K, chłopak wykładał się wywalając stopiszcza i u mnie i u Darka i u Marty na kolanach, nawet kładł się na boczku i pokazywał swój biały brzuszek do głaskania, jednym słowem dwa dni długich podróży i nieznajomi mu nie straszni
Dzięki temu, że to właśnie Pani Kasia od Muminków przywiozła do Poznania malucha miałam okazję zobaczyć skinny, baldwinki pierwszy raz na żywo. Baldwinki są super mięciusie, milusie i cieplusie :love: Ale i tak najbardziej urzekły mnie rude i rudo-czarne rozetki :love: Pani Kasia jako jedyna w Polsce ma rodowodowe rozetki a wydawałoby się że to takie pospolite świneczki a jednak nie

Imie maluchowi będziemy zmieniać ale jeszcze nie mam pomysłu, muszę go najpierw lepiej poznać.
Ale cudowny :love: no i dzięki podróży po niego, moje chłopaki mają teraz swoją rezydencję :D dzięki jeszcze raz !
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Asita - ja wiem, ze wszystkie świnki piękne są :) To mój małżonek ma świra na punkcie czarnych futrzaków. Szczura też chciał czarnego ;)

Lilith - masz świnkowe 50 twarzy Graya. albo Gery'ego :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Arya proszę bardzo, mam nadzieję, że się podoba :)

Pani Strzygo już kiedyś się z tego śmiałam że mają coś wspólnego, bo i ten szary i ten szary :D
Arya90

Post autor: Arya90 »

Lilith88 pisze:Arya proszę bardzo, mam nadzieję, że się podoba :)

Pani Strzygo już kiedyś się z tego śmiałam że mają coś wspólnego, bo i ten szary i ten szary :D
:love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”