✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
śliwka
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
A może Wiewióra z maluchem połączyć, albo z Czarnym? 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Na razie niech się mu tyłek zgoi, później spróbujemy z całym stadkiem Tasieńka, jak nie da rady to będziemy dalej myśleć chyba, że jednak zostawić go z Gerym ale szkoda mi go, wiem, że on uwielbia Gerego ale ile można obrywać? Taka patologiczna miłość 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Właśnie wróciłam do dom i uzupełniłam braki w forum
Ale maluszek! Ale jak próbowałaś go wyciągnąć z tuneliku (na tym pierwszym filmiku) to tak się darł, że aż mój M. z niepokojem zawołał z drugiego pokoju, co tam się dzieje....Ale mu powiedziałam, że ok, tylko że dla mnie to wygląda na potwierdzenie, że świnie nie lubią w pewnych momentach być dotykane....
Maluszek kłapouszek, i takie ma wielkie oczy
Pani Strzygo! Wszystkie świnki są piękne! Nie tylko te rodowodowe! A rozetki najpiękniejsze
Maluszek kłapouszek, i takie ma wielkie oczy
Pani Strzygo! Wszystkie świnki są piękne! Nie tylko te rodowodowe! A rozetki najpiękniejsze
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Assia_B
Przykro mi z powodu Gerego i Wiewiórka.... Biedak mały... Faktycznie z jednej strony głupio rozdzielić skoro Wiewiór lubi Gerego, ale z drugiej to nie można go narażać, żeby nie doszło do większej tragedii 
Trzymam kciuki, żeby Tasio był zawsze dobrym opiekunem
Trzymam kciuki, żeby Tasio był zawsze dobrym opiekunem
- Lilith88
- Kontakt:
Noo się darł ale ja tam tylko rękę włożyłam i ledwo go palcem smyrałam, ja go wcale nie chciałam wyciągać, raczej chodziło o to żeby sam wylazł. Może chodziło mu że zagrożenie w norce co miała być bezpieczna i to taki alarm był? W ogóle mały strasznie głośno nawołuje, jak z Taśkiem biegał po pokoju to jak tylko się zgubił czy też Tasiek przestawał za nim chodzić i go pilnować to też tak się darł. Poza tym to przytulas straszny i aż ciężko uwierzyć, że taka mała świnka a tak ludzi lubi 
-
Dropsio
Szkoda że chłopcy się pokłócili. Mam nadzieję że jednak się jeszcze dogadają 
- Lilith88
- Kontakt:
Chyba już się przyzwyczaiłam, że jak u jednych jest ok to u drugich coś zgrzyta.. Tasiek wyrósł z agresji, jasne, że potrafi udziabać ale nigdy nie zrobił nikomu większej krzywdy, jest dobrym władcą, a Geronimo.. no cóż tyran taki bezwzględny i okrutny.. Nie chce kolegi to będzie sam, jego wybór 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Fajny maluch
śmiać mi się chciało jak ci ten telefon wypadł
to chyba z wrażenia.
Oj z całej czwórki to bym nie łączyła...za dużo testosteronu...to może być tragiczne w skutkach.Geremu zrób "kwarantanne" niech trochę sam posiedzi. A Wiewióra bym spróbowała połączyć z małym. Lepiej żebyś miała małe a zgodne stadka
Oj z całej czwórki to bym nie łączyła...za dużo testosteronu...to może być tragiczne w skutkach.Geremu zrób "kwarantanne" niech trochę sam posiedzi. A Wiewióra bym spróbowała połączyć z małym. Lepiej żebyś miała małe a zgodne stadka
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
katiusha
Też bym Dzimy pomysł w życie wprowadziła 
- Lilith88
- Kontakt:
Ojj.. Dziewczyny nie zgodzę się z wami tutaj. Ja zanim zdecydowałam się łączyć z Taśkiem malucha to wpuściłam do niego Wiewiórka i ten go męczył strasznie.. Poza tym mały nawołuje Taśka a Tasiek krzyczy na mnie że mam go oddać jak go biorę na ręce. Może odczekam chwilę aż Gery ochłonie po wrażeniach z nowym świnkiem i spróbuję ich razem wsadzić z powrotem z Wiewiórkiem. Tylko że zawsze jak Gery się zestresuję to Wiewiórek oberwie
Jutro jedziemy z Darkiem po materiały na zagrody 100x200 więc 4 świnki się zmieszczą, tragedii z tego nie będzie, ze wszystkich świnek tylko Gery tak atakuje, reszta przegania, starszy nic poważnego, boję się tylko, że Tasiek młodsze być już uprzedzony z Wiewiórkiem do siebie.