Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje: Ktoś mi sklonował świnkę

Post autor: etycja »

A żeby tak miło i wesoło nie było, Princeska zaczęła pokaszliwać. Jutro odwiedzi swojego ulubionego doktora.
Obrazek
Eris

Post autor: Eris »

etycja pisze: Obrazek
Moja śliczna :buzki:
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Bardzo fajna, wesoła i szybko się uczy. Obydwie tak. Wchodzę do pokoju i koncert nie tylko z klatki dorosłych, ale i maluchy drą japy.
Obrazek
dominika45

Post autor: dominika45 »

etycja pisze:Bardzo fajna, wesoła i szybko się uczy. Obydwie tak. Wchodzę do pokoju i koncert nie tylko z klatki dorosłych, ale i maluchy drą japy.
!!O ja nie mogę!! ale masz super ekipę!! :buzki: :lol:
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Princeska była u doktora. Hmm. Kaszle, ewidentnie kaszle, ale wszędzie czysto. Cała banda na wspomaganiu, ale ponoć nie jest źle.
Obrazek
Eris

Post autor: Eris »

Może zazdrosna o maluchy i chce zwrócić na siebie uwagę? :lol:
A tak na poważnie to mocno trzymam kciuki za zdrówko :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Skoro czy po sąsiedzku, czy razem, nie robi różnicy. Nie sensu trzymać maluchów osobno. Na spacerze połączę bandę. Zobaczymy jak będą na siebie reagować a ja w międzyczasie podam leki. Świetnie udaje mi się je przechytrzyć z witaminą C. Nie ma to jak świnkowa zachłanność. Maleńki kawałek smaczności z witaminą i na wyścigi określony prosiak wcina swój kawałek. Tylko maluchy jeszcze tego nie umieją, dlatego konkurencja im się przyda. Gorzej, że siano się kończy a zapasy u pana Roberta wyczerpane. Gdzie my bidulki teraz dobre sianko znajdziemy. Jurajskiego nie chcą jeść. Może węgrowskie, albo jakieś allegro sianko ruszą.
W świecie chomikowym ogólne poruszenie po zmianach. Klejnotka nie zaszczyca mnie obecnością przy porannej kawie, za to wstaje wczesnym wieczorem i pierwsza wychodzi na spacer. Kagami znowu jakąś okrutną demolkę odwaliła w akwarium, za to Ululani przenosi się do kołowrotka. Domek zaczął ją wkurzać. Wygląda na to, że wiosenne porządki to nie tylko domena człowieków.
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

U nas też jurajskie niejadalne. Węgrowskie lubią - najbardziej im wchodzi ziołowe. My zrobiliśmy zapas u pana Roberta jak przeczytałam, że zapasy są na wyczerpaniu i wysyła tylko do stałych klientów. Domówiliśmy i mam nadzieję, że wystarczy do września dopóki nie będzie świeżego.
Obrazek
dominika45

Post autor: dominika45 »

Martuś, gdzie przeczytałaś o tym, ze się kończy? bo ja nie mogę znaleźć żadnej informacji.. albo nie umiem szukać..
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

My też w ostatniej chwili zamówiliśmy i dostaliśmy troszkę ponad plan, ale wszystko co dobre szybko się kończy i teraz zostały myślenice.

Info o końcu zapasów znajduje się tu: https://www.facebook.com/mazurskiesiank ... =3&theater
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”