Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Puchata lwica i dwie córy
Największe darcie o jedzenie jest w niedziele bo mąż ma wolne więc wiadomo że zamiast przed 5 wstaje później i jak tylko poruszy się na łóżku to jest alarm na cały blok i to taki że czasem się dziwię że od takiego darcia nie bolą ich ryjki 

Pogoda oszalała,kto to widział by o tej godzinie było 28 stopni na zewnątrz
w domu mam 30,dobrze że mam więcej wkładów to moje kleopatry się chłodzą na norkach z wkładku i dodatkowo jeszcze ustawiłam im timer w wiatraku by chodził jeszcze 2 godziny. Istna masakra z tym skwarem 

Okropnie z tymi upałami
Ja się rozpuszczam powoli... Na szczęście Grubalfy nie odczuwają tak bardzo gorąca 

Moje panienki to już nie wiedzą gdzie mają leżeć
wiatraki chodzą non stop a i tak w domu mam jak w bani. Obiady gotuję o 6 rano i tylko jedno danie bo chyba bym się roztopiła. 

Dobrze że wetka jest jutro od 9 rano to wreszcie pujdę z dziewczynami na kontrol bo przez ten skwar już dwie wizyty nam przepadły. Całe szczęście że są zdrowe bo nie wiem co by było.
Moje kochane kleopatry tak słodko mnie witały jak wróciłam z synkiem z badań że w nagrodę musiałam im dać ogóra,oczywiście bardzo się ucieszyły. Teraz uprawiają pełny leżing bo bardzo zmęczyły się jedzeniem
a za chwilę napewno jeszcze bardziej się ucieszą jak je zapakuje do transportera i pujdziemy do weta
po powrocie pewnie będzie mega foch jak zawsze i pańcia będzie musiała udobruchać damy czymś pysznym by dostać przebaczenie za niemiłą niespodziankę w postaci strasznej pani doktor która je wytarmosi na wszystkie strony 

Wróciłyśmy już do domu
wysiedziałyśmy się 2godziny bo jak na złość było dużo ludzi
panienki przez godzinę były grzeczne i wtulone w siebie a potem wszedł im w rozczochrane dupska diabeł i musiałam interweniować bo tak szalały i sobie dokuczały że aż transporter chodził na wszystkie strony
ale to im już wybaczyłam bo podczas badania były bardzo dzielne i grzeczne
i jak to pani doktor ujęła dziewczyny są okazem zdrowia i do tego bardzo piękne co dała im do zrozumienia miziakiem i tulkaczem na do widzenia
ja ledwo żyje-nie dość że cała pływam w sosie własnym to jeszcze rąk nie czuję bo moje kluchy+transporter =niezły ciężar!!!

To dobre wieści
Ale ta temperatura jest koszmarna, ja byłam z psem u weta, pokonała dosłownie 50 m pieszo i też cała się spociłam.
W ramach treningu mogę dać Ci do noszenia kota, takie leciutkie 8 kg, które w transporterze nie potrafi usiedzieć w miejscu

Pikabu dziękuję za propozycję ale moje świnko-kluchy mi wystarczą
ja znów pływam bo kończę robić obiad a w domu mam 33 stopnie
ale co zrobić jak rano musiałam iść z dzieckiem na ważne badania a jak wróciłam do domu to spakowałam baby w transporter i znów w drogę więc cóż mam dziś dzień słonego pływania 

Widzicie tarte jarzynki na talerzyku??? Duża w południe usnęła a Duży robił sałatkę do obiadu ale jak widać nie tylko dla nas. Kleopatry zachwycone 

Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 9:21 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.