Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy
Największe darcie o jedzenie jest w niedziele bo mąż ma wolne więc wiadomo że zamiast przed 5 wstaje później i jak tylko poruszy się na łóżku to jest alarm na cały blok i to taki że czasem się dziwię że od takiego darcia nie bolą ich ryjki 

- 

Anulka1602
Pogoda oszalała,kto to widział by o tej godzinie było 28 stopni na zewnątrz  w domu mam 30,dobrze że mam więcej wkładów to moje kleopatry się chłodzą na norkach z wkładku i dodatkowo jeszcze ustawiłam im timer w wiatraku by chodził jeszcze 2 godziny. Istna masakra z tym skwarem
 w domu mam 30,dobrze że mam więcej wkładów to moje kleopatry się chłodzą na norkach z wkładku i dodatkowo jeszcze ustawiłam im timer w wiatraku by chodził jeszcze 2 godziny. Istna masakra z tym skwarem 

w domu mam 30,dobrze że mam więcej wkładów to moje kleopatry się chłodzą na norkach z wkładku i dodatkowo jeszcze ustawiłam im timer w wiatraku by chodził jeszcze 2 godziny. Istna masakra z tym skwarem
- 

Chocolate Monster
Okropnie z tymi upałami  Ja się rozpuszczam powoli... Na szczęście Grubalfy nie odczuwają tak bardzo gorąca
 Ja się rozpuszczam powoli... Na szczęście Grubalfy nie odczuwają tak bardzo gorąca 

Ja się rozpuszczam powoli... Na szczęście Grubalfy nie odczuwają tak bardzo gorąca
- 

Anulka1602
Moje panienki to już nie wiedzą gdzie mają leżeć  wiatraki chodzą non stop a i tak w domu mam jak w bani. Obiady gotuję o 6 rano i tylko jedno danie bo chyba bym się roztopiła.
 wiatraki chodzą non stop a i tak w domu mam jak w bani. Obiady gotuję o 6 rano i tylko jedno danie bo chyba bym się roztopiła. 

wiatraki chodzą non stop a i tak w domu mam jak w bani. Obiady gotuję o 6 rano i tylko jedno danie bo chyba bym się roztopiła.
- 

Anulka1602
Dobrze że wetka jest jutro od 9 rano to wreszcie pujdę z dziewczynami na kontrol bo przez ten skwar już dwie wizyty nam przepadły. Całe szczęście że są zdrowe bo nie wiem co by było.

- 

Anulka1602
Moje kochane kleopatry tak słodko mnie witały jak wróciłam z synkiem z badań że w nagrodę musiałam im dać ogóra,oczywiście bardzo się ucieszyły. Teraz uprawiają pełny leżing bo bardzo zmęczyły się jedzeniem  a za chwilę napewno jeszcze bardziej się ucieszą jak je zapakuje do transportera i pujdziemy do weta
 a za chwilę napewno jeszcze bardziej się ucieszą jak je zapakuje do transportera i pujdziemy do weta  po powrocie pewnie będzie mega foch jak zawsze i pańcia będzie musiała udobruchać damy czymś pysznym by dostać przebaczenie za niemiłą niespodziankę w postaci strasznej pani doktor która je wytarmosi na wszystkie strony
 po powrocie pewnie będzie mega foch jak zawsze i pańcia będzie musiała udobruchać damy czymś pysznym by dostać przebaczenie za niemiłą niespodziankę w postaci strasznej pani doktor która je wytarmosi na wszystkie strony 

a za chwilę napewno jeszcze bardziej się ucieszą jak je zapakuje do transportera i pujdziemy do weta
 a za chwilę napewno jeszcze bardziej się ucieszą jak je zapakuje do transportera i pujdziemy do weta  po powrocie pewnie będzie mega foch jak zawsze i pańcia będzie musiała udobruchać damy czymś pysznym by dostać przebaczenie za niemiłą niespodziankę w postaci strasznej pani doktor która je wytarmosi na wszystkie strony
 po powrocie pewnie będzie mega foch jak zawsze i pańcia będzie musiała udobruchać damy czymś pysznym by dostać przebaczenie za niemiłą niespodziankę w postaci strasznej pani doktor która je wytarmosi na wszystkie strony 
- 

Anulka1602
Wróciłyśmy już do domu  wysiedziałyśmy się 2godziny bo jak na złość było dużo ludzi
 wysiedziałyśmy się 2godziny bo jak na złość było dużo ludzi  panienki przez godzinę były grzeczne i wtulone w siebie a potem wszedł im w rozczochrane dupska diabeł i musiałam interweniować bo tak szalały i sobie dokuczały że aż transporter chodził na wszystkie strony
 panienki przez godzinę były grzeczne i wtulone w siebie a potem wszedł im w rozczochrane dupska diabeł i musiałam interweniować bo tak szalały i sobie dokuczały że aż transporter chodził na wszystkie strony  ale to im już wybaczyłam bo podczas badania były bardzo dzielne i grzeczne
 ale to im już wybaczyłam bo podczas badania były bardzo dzielne i grzeczne  i jak to pani doktor ujęła dziewczyny są okazem zdrowia i do tego bardzo piękne co dała im do zrozumienia miziakiem i tulkaczem na do widzenia
 i jak to pani doktor ujęła dziewczyny są okazem zdrowia i do tego bardzo piękne co dała im do zrozumienia miziakiem i tulkaczem na do widzenia  ja ledwo żyje-nie dość że cała pływam w sosie własnym to jeszcze rąk nie czuję bo moje kluchy+transporter =niezły ciężar!!!
 ja ledwo żyje-nie dość że cała pływam w sosie własnym to jeszcze rąk nie czuję bo moje kluchy+transporter =niezły ciężar!!!

wysiedziałyśmy się 2godziny bo jak na złość było dużo ludzi
 wysiedziałyśmy się 2godziny bo jak na złość było dużo ludzi  panienki przez godzinę były grzeczne i wtulone w siebie a potem wszedł im w rozczochrane dupska diabeł i musiałam interweniować bo tak szalały i sobie dokuczały że aż transporter chodził na wszystkie strony
 panienki przez godzinę były grzeczne i wtulone w siebie a potem wszedł im w rozczochrane dupska diabeł i musiałam interweniować bo tak szalały i sobie dokuczały że aż transporter chodził na wszystkie strony  ale to im już wybaczyłam bo podczas badania były bardzo dzielne i grzeczne
 ale to im już wybaczyłam bo podczas badania były bardzo dzielne i grzeczne  i jak to pani doktor ujęła dziewczyny są okazem zdrowia i do tego bardzo piękne co dała im do zrozumienia miziakiem i tulkaczem na do widzenia
 i jak to pani doktor ujęła dziewczyny są okazem zdrowia i do tego bardzo piękne co dała im do zrozumienia miziakiem i tulkaczem na do widzenia  ja ledwo żyje-nie dość że cała pływam w sosie własnym to jeszcze rąk nie czuję bo moje kluchy+transporter =niezły ciężar!!!
 ja ledwo żyje-nie dość że cała pływam w sosie własnym to jeszcze rąk nie czuję bo moje kluchy+transporter =niezły ciężar!!!- 

Pikabu
To dobre wieści   Ale ta temperatura jest koszmarna, ja byłam z psem u weta, pokonała dosłownie 50 m pieszo i też cała się spociłam.
 Ale ta temperatura jest koszmarna, ja byłam z psem u weta, pokonała dosłownie 50 m pieszo i też cała się spociłam.   W ramach treningu mogę dać Ci do noszenia kota, takie leciutkie 8 kg, które w transporterze nie potrafi usiedzieć w miejscu
 W ramach treningu mogę dać Ci do noszenia kota, takie leciutkie 8 kg, które w transporterze nie potrafi usiedzieć w miejscu

Ale ta temperatura jest koszmarna, ja byłam z psem u weta, pokonała dosłownie 50 m pieszo i też cała się spociłam.
 Ale ta temperatura jest koszmarna, ja byłam z psem u weta, pokonała dosłownie 50 m pieszo i też cała się spociłam.   W ramach treningu mogę dać Ci do noszenia kota, takie leciutkie 8 kg, które w transporterze nie potrafi usiedzieć w miejscu
 W ramach treningu mogę dać Ci do noszenia kota, takie leciutkie 8 kg, które w transporterze nie potrafi usiedzieć w miejscu- 

Anulka1602
Pikabu dziękuję za propozycję ale moje świnko-kluchy mi wystarczą  ja znów pływam bo kończę robić obiad a w domu mam 33 stopnie
 ja znów pływam bo kończę robić obiad a w domu mam 33 stopnie  ale co zrobić jak rano musiałam iść z dzieckiem na ważne badania a jak wróciłam do domu to spakowałam baby w transporter i znów w drogę więc cóż mam dziś dzień słonego pływania
 ale co zrobić jak rano musiałam iść z dzieckiem na ważne badania a jak wróciłam do domu to spakowałam baby w transporter i znów w drogę więc cóż mam dziś dzień słonego pływania 

ja znów pływam bo kończę robić obiad a w domu mam 33 stopnie
 ja znów pływam bo kończę robić obiad a w domu mam 33 stopnie  ale co zrobić jak rano musiałam iść z dzieckiem na ważne badania a jak wróciłam do domu to spakowałam baby w transporter i znów w drogę więc cóż mam dziś dzień słonego pływania
 ale co zrobić jak rano musiałam iść z dzieckiem na ważne badania a jak wróciłam do domu to spakowałam baby w transporter i znów w drogę więc cóż mam dziś dzień słonego pływania 
- 

Anulka1602
Widzicie tarte jarzynki na talerzyku??? Duża w południe usnęła a Duży robił sałatkę do obiadu ale jak widać nie tylko dla nas. Kleopatry zachwycone 

Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 9:21 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.