Do niej w ogóle bardzo pasuje róż. Do koloru futerka też ale przede wszystkim do osobowości . Istna księżniczka by nie powiedzieć, że królowa . W klatce ma taki stosik poduszek, najpierw jest taka na krzesło ogrodowe, później okrągła i mięciutka w formie rozpłaszczonej owieczki z łapkami i głową a na tym jeszcze kocyk. Tylko ona daje rade na to wchodzić, więc włazi na górę, chowa łapki pod brzuch przypominając bochen i przygląda się wszystkim świniom w klatkach obok z wyższością i stoickim spokojem i ma tam chill bo ani Grzebyk ani Pestka tam nie wchodzą .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Dzisiaj zrobiłam kilka widokowych zdjęć jak byłam na spacerze z korkami .
Zapraszam do nas:
Dlaczego nienawidzić? Ja uwielbiam jesień, zimę i wczesną wiosnę. Najbardziej nie lubię lata, szczerze mówiąc .
Zapraszam do nas:
W lato nad wodą jest pełno ludzi i nie ma gdzie chodzić z psami, a przy takich temperaturach jest to dla nich jedyna przyjemna forma aktywności. Nie zabierzesz psa na rower, na rolki. W ogóle sama się na nie nie wybiorę bo w moment zalewam się potem, robię się czerwona na twarzy i zaraz mam dosyć. Na jesieni lub wczesną wiosną robię z psem po 10/15km jak biegam albo przy rowerze, w lato dobrze jak zrobię dwa.. Jest masa takich cech i powodów dla których zdecydowanie wolę jesień, zimę i wczesną wiosnę od lata . Głównie temperatura ale nie tylko.
Zapraszam do nas: