Cudowna Blanka za TM

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Hawerowa

Re: Cudowna Blanka wolna (Olsztyn)

Post autor: Hawerowa »

Przepraszam, że sie długo nie odzywam ale mam lekkie urwanie głowy..
A więc tak. Ja osobiście jestem załamana.. Blanka przez długi czas miała kupę normalną ale coś tyć mi nie chciała (waga nie spadała). Wczoraj albo znowu pojawiła się ni stąd ni zowąd biegunka :glowawmur:
Dzisiaj i tak miałyśmy do dr Laby jechać więc zobaczymy co robić. No i chcąc nie chcąc waga znowu spadła.

Co do adopcji, to zastanawiam się czy nie spróbować jej dać do innej świnki. Ale tak jak pisałam, adopcja dopiero PO wyleczeniu. Miejmy nadzieję, że to nie nadczynność tarczycy i młoda na prawdę w końcu wróci do siebie.

PS Tak jak pisałam mam teraz ciężki okres, więc bardzo rzadko bywam na forum, bo tak na prawdę nawet czasu na odpalenie kompa nie mam. Jak jest coś ważnego albo po prostu zapomnę napisać o Blance, proszę, niech ktoś do mnie przedzwoni a ja info na pewno podam.
Hawerowa

OK, jak na razie tarczyce wykluczamy..
Na dniach wysyłamy kał do laboratorium, zobaczymy czy nie ma żadnego pierwotniaka. No i jedziemy na hepatoprotekcyjnym i czekamy na wyniki. Zbadamy także mocz, ale najpierw muszę to wszystko wyłapać...
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Jeszcze schudła? To ile teraz waży?

Mocno trzymam :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Roksi147

Post autor: Roksi147 »

Są jakieś specjalne żwirki do wyłapywania moczu na allegro.Ewentualnie wsadz ją w jakąś miskę i głaszcz do oporu aż się nie zsika najprostszy sposób. :fingerscrossed:
Hawerowa

Wymyję kuwetę i będzie chodziła po pustej póki się nie załatwi. A waży koło 700g. Bo ona tyła chudła, tyła chudła etc
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Oj, to malutko.. Trzymam :fingerscrossed: za trafną diagnozę i leczenie.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Hawerowa

Mocz i kał poszły na badania.. Mocz trochę czerwonawy, błagam niech to będzie zabarwienie od granulatu :pray:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

no i co tam u Blanki?
Madzior

Post autor: Madzior »

:pray:
Hawerowa

Czekam na wyniki.. Wczoraj byłam z moczem.. Albo w czwartek.. Już nie pamiętam :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”